hesabın var mı? giriş yap

  • sahih hadis olması için fazla ucu açık bir söz. öyle olsaydı düzenli kınama seansları ile ölümsüzlük sürdürülebilirdi sanıyorum. denemekte yarar var yine.

    "felix baumgartner denen bir hıyar, icat çıkarıp 120.000 feetten atlamış. işsiz herif ya. te allahım."

    hadi bakalım.

  • gezici bir arkadaş olarak asla sırrı'ya oy vermeyeceğim tek gerçek bu...adam ne zaman ki muhalefete değil iktidara gider yapmayı öğrenir o zaman bakarız ve şu unutulmasın ki yetmez ama evetçiler gibi sırrı ya oy verenler de gün gelecek başlarını vuracak yer arayacaklar tarihe not düşülsün ben demiştim demek için yazılmıştır

  • jackie chan'in filmlerini nasıl yaptığıyla ilgili şöyle kısa bir inceleme videosu yapmışlar. onu bu kadar farklı kılan nedir acaba? amerikan sineması ve çin sineması arasındaki farklar ile ilgili, yönetmenlerin filmleri nasıl batırabilecekleri ile ilgili kısa bir video.
    https://www.youtube.com/watch?v=z1pctiam_gq

  • senin gözyaşlarına kurban olurum canım kardeşim. giden 3 puan olsun.

    ekleme: kaleye geçtiği ilk maç olan fenerbahçe derbisinde yazmıştım bunu. gün geldi şimdi galatasaray maçında kaleye geçti. ve hatalı bir gol yedi. ağladı, üzüldü. değişen bir şey yok ne bende ne bizde.

    gözyaşlarına kurban oluruz senin. o yaşlar, senin bizimle birlikte hissettiğin o duygunun tarifidir. allah yolunu bahtını açık etsin kardeşim benim.

  • allah düşmanımı bile buna mecbur bırakmasın, olay karşılıklı flörtle çözülsün. valla bak. normalde cesurumdur, dışa dönüğümdür, lafımı da kimseden sakınmam ama şunu yapabilmek için 9 ay düşündüm, söylemeden . baktım olmuyor, çevremden de duyuyorum "bir şeyler olacak gibiymiş x'le y arasında.", eski kız arkadaşı sürekli konuşmaya çalışıyormuş bilmem ne, belki iki üç hafta sırf konuşmamı planladım ama nasıl stresliyim, nasıl gerginim. neyse en sonunda üç saniyeliğine beynimi kapatarak düşünceleri, endişeleri bir kenara ittim ve "konuşmamız lazım" dedim, doğru zamanı falan da beklemedim. planladıklarımdan aklımda kalabilenleri söyledim. arada düşünmüyor değilim, "bunu da söyleseydim, bunu da bilseydi, bana böyle dediğinde ben de şöyle deseydim ikna ederdim belki" diye ama sonra diyorum ki, ne değişecekti?insanların kalbini yarım saatlik bir konuşmayla veya bir cümleyle elde edemezsiniz sonuçta.

    o hayatına devam edip başka kızlarla çıktı, ben ise hep kendimdeki eksikliği merak ettim.

    2018 editi: ya siz ne güzel insanlarsınız, sene olmuş 2018 bana hala "kardeş kendinde eksik arama, onun kaybı" diye mesajlar geliyor. hızlı özet geçeyim, ondan sonra da hoşlandığım erkeklere açılmaya devam ettim. devam ettikçe daha kolay geldi, daha da devam ettim. ve yaşım ilerledikçe de daha kolay olumlu yanıt almaya başladım. olay ergenlikteymiş.

  • http://upload.wikimedia.org/…ucatan_chix_crater.jpg
    http://en.wikipedia.org/wiki/chicxulub_crater

    öylesine bir yıkıma sebebiyet vermiştir ki oldukça uzun bir süre iklimi değişen bir dünya bırakmıştır geride.ilk vuruşun etkisiyle milyonlarca toprak kaya parçası uzaya atmosferin kmlerce yukarısana kadar çıkmış ardından tekrar geri düşerek büyük bir tahribata sebebiyet vermiştir.ilk önce atmosferin sıcaklığı inanılmaz derecede artmış,yangınlar çıkmış,bütün atmosferi büyük bir kül ve duman kaplamıştır.bilim adamlarının ölçümlerine göre metre kareye 10 kilowatta (türkçe dublajda kilowatt denmiş ama garip geldi,sıcaklık kilowatt ilişkisi)yakın sıcaklık düşüyormuş bu da bir pizza fırının sıcaklığı gibiymiş.bu kül ve dumandan dolayı atmosfer güneş ışınlarını alamamış bitkilerin yıkımına sebebiyet vermiş,tüm ekolojik sistem çökmüştür.dünyadaki canlı türlerinin %95'ini yok etmiştir.bir belgeselde seyrettiğime göre bu krateri oluşturan çarpışmanın şiddeti şuan dünyada bulunan tüm nükleer silahların gücünden 100.000 kattan daha fazlaymış.