hesabın var mı? giriş yap

  • öncelikle söyleyeyim peta üyesi değilim. arkadaşlar benim zenci arkadaşım da var, alevi arkadaşım da var, afedersiniz fenerbahçeli arkadaşım da var; kimseyle bir sorunum yok.

    ancak 18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçında wesley sneijder adlı şahsiyetin halihazırda peta'nın türü tükenmekte olan cinsler listesinin tepelerinde olan sakallı ayıya milyonların gözü önünde yaptıklarına sessiz kalamayacağım.

    saat 20.00 gibi galatasaray lisesi önünde başlayacak protesto yürüyüşü nevizade'de sonlanacaktır. herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.

  • her ne kadar neşeli gözükse de aslında içinde çok gizli bir melankoli barındırabilen bir müzik türüdür. britpop deyince akla ilk gelen gruplar james, smiths, mansun , suede, blur, oasis gibi gruplar olsada artık bu müzik, radiohead ve coldplay gibi gruplarla eski feminen havasından sıyrılıp daha çok avrupa müziği formuna girmeye başlamıştır.

  • bi donem tum ford sahiplerini hirsiz yapmisti.

    ya arkadas resmen zincirleme hirsizlik dalgasiydi bu. ipnenin biri zamaninda nasi kaybettiyse anteni kaybetmis. sonra gidip baska bi forddan calmis. o anteni calinan da baska forddan caliyor. o oburunden o oburunden çala çala bitmeyen bi döngü oluyor. arada biri gidip yedek parcacidan alsa zincir kirilcak ama olmuyor. tum turkiyeyi ebe misali dönen toplu ve sirali bi hirsizlik akimi.

    neyseki yeni modellerde kaldirdi ford da sanirim bu sacmaligi.

  • yapilmasi gereken is haricinde herseyle ugrasma durumu. mesela odev/tez/proje hazirlama zamanlarinda sozlukte asiri vakit gecirilmesi.

  • red special'ın 50 seneden daha yaşlı ve dünyanın en değerli gitarlarından biri olduğu düşünülürse bu ufak şımarıklığın aslında çok rasyonel bir eylem olduğu görülebilir. bu hususta brian may'in eleştirilebilecek tek durumu "lan tırrık 50 tane çalışanın var, bir tane adam tut ekipmanlarını koruması için gitarı da tutuştur eline ekonomide uçup getirsin ne bu şov" şeklinde olabilir. o da sayın may'in kendi seçimidir. bizim çenemiz yoruluyor anca.

  • çarşaf amk çarşaf. ninja gibi sokaklarda gezmek zorunda bırakılan, ezilen kadınların en çirkin kıyafeti.
    sonra burka amk iyice rezalet iyice beter, bunu kadına giymek zorunda bırakan tüm erkeklerin allah bin belasını versin.
    ayrıca kafaları alien kafası haline getiren o iğrenç türban bağlama şekli seni de unutmadım, senin de amk.