hesabın var mı? giriş yap

  • oysa o paraları tatil köylerinde ezip reise şükredin, cennet gibi ülkede yaşıyorsunuz diye röportaj verecekti. üzdün be gurbetçi.

  • attığı sayıların yarısından fazlasında mola alınıyor.
    az sayı atıyor olabilir ama ligin en efektif sayılarını atıyor. *

    edit: 10 sayıya ulaştı kariyer rekorunu kırmış oldu. attığı her sayıda bench, taraftarlar hatta yorumcular ekstra tepki veriyor cidden. cedi ossmııınnn.

    2: ve maçın son çeyreğinin tamamında oynamış oldu. maçın en kritik anlarında utah'ın en iyi oyuncusu donovan mitchell'ı savundu.

  • izmit'ten sakarya'ya giden minibüse ilk kez binen öğretmenimiz bu şoförlerin sürekli birbirini solladıklarından ve karasu'nun virajlı yollarında hız kesmeden akrobasi yaptıklarından habersizdir.

    tam gaz yoluna devam eden şoför: tırsan var mı?
    her şeyden habersiz öğretmenimiz: bennn!!

    p.s:tırsan karasu yolundaki kamyon fabrikasıdır

  • gerçekten ilginç bir tercih. şehirlerde ve adreslerde hiç rastlayamazsınız kuzey-güney-doğu-batı terimlerine. adres tarif ederken de kullanılmaz.

    -falanca bakanlık nerede hemşerim?
    -atatürk bulvarından kuzeye doğru devam edin...

    gibi bir diyaloğa asla rastlayamazsınız. burada sadece aşağı-yukarı-sağ ve sol vardır. hatta aşağının kime göre aşağı olduğu da bazen bir tartışma konusudur.

  • ah ulan ah! hayattaki tek başarısı, ilkokul çağlarından beri, kurs, özel hoca, kolej derken kafasına vurula vurula öğretilen ingilizce olan, ezik ergenlerimizi tatmin etmemiş.

    adam iyi bir yerden mezun mu? mezun...
    dünyaca ünlü bir yönetmen mi? evet...
    ingilizce biliyor ve derdini anlatabiliyor mu? evet...

    fazlasını da sen başar o zaman, ergen kardeşim!

  • kotu kaleci oldugunu soyleyenler var. ben kendimi mal zannederdim amina koyim. benden mallari da varmis. rahatladim neyse...