hesabın var mı? giriş yap

  • devrimlerini hazmedeyen şerefsizlerin güya dalga geçtiği cumhurbaşkanı. halbuki bir şapka devrimi de babaları yapsaydı da bu piçlerin, doğmasalardı ne güzel olurdu.

  • abim ve 4 yaşındaki yeğenimle birlikte arabadayız. yollar çok kötü, çukur dolu. abim ve ben başladık "ya kardeşim şu yolların haline bak, delik deşik, şu çukurlara bak rezalet ya" gibi laflar ettik derken arabadan indik ve yeğen arda da katıldı muhabbete:
    "şu yola bak amca ya lezalet ya, ölümcek vağ, kağınca vağ, böyle yol mu oluğ.."

  • gerçekten var olsa dünyadaki en mükemmel adam olacak olan edebi karakter. sonsuz bilgeliği, karizmatik ve etkileyici kişiliğiyle unutulmaz bir portre çizmiştir rowling kendisini yaratırken. çok gençken yaptığı trajik bir hatadan dolayı yüz yıldan fazla bir süre güce uygun olmadığına inanarak siyasi güçten uzak durması da kanımca aslında o gücü ne kadar hak ettiğinin en iyi kanıtıdır.

  • ensar ve diğer tecavüz, pedofili, çocuk gelin olaylarında kullanılmayan skandal kelimesinin bu pankart için kullanılması tek bir şeyi anlatıyor: ahlak olarak çökmüş durumdayız. az bile diyorlar, avrupa ve türkiye kelimelerini aynı cümlede kullanmaları bile hata. skandalmış. sen bunu söyleyerek tüm bu ahlaksızıkları normal karşılıyorum, ben de olsam aynısını yapardım diyorsun.