hesabın var mı? giriş yap

  • entelektüel bi' insan. evde pijamasıyla otururken "yaşanmışlık" diyor ve aniden boynunda bi' fular belirip kendini cihangir'de bi' kafede kahvesini yudumlarken buluyor. mucize. evet.

  • kazanılan bir savaşı doğaüstü olaylara bağlamak herşeyden önce o savaş için merminin önüne atılan askerinden tut, sabahlara kadar plan yapıp düşmanı durdurmak için strateji geliştiren subaylara haksızlıktır.
    olmayan gizemli olaylardır. hurafedir.
    edit: gizemli olay vardır diyenler olmuş. bir tane buldum mesela kurtuluş savaşıyla ilgili. tamamen gizem içerisinde olay. sarıklı evliyaların top mermilerini tutup düşmana attığı olayı gören son kişi anlatıyor. izlerken hep beraber aydınlanmış oluruz.
    sarıklı evliyalar

  • ön edit: vatanseverler buraya tıklasın önce
    bizimkiler çocuk değil miydi? bunlar da kaçamaz mıydı? hanginizin ailesinde bir şehit, gazi yok? toprak ne zamandan beri korkarak, kaçarak kazanıldı?

    inglizler bu kadar seviyorsa hepsini alabilirler. ingilizce olarak yapıp kendi vatandaşlarını etkilemeye çalışsınlar.

    https://www.youtube.com/c/bbcnews/videos

    kendi sayfalarında oooh ne güzel olimpiyatlar falan var. eğlence. bize gelince kaçak propagandası. geç bunları. bizde artık yer kalmadı.

  • olay daha eskiye dayanıyor:

    - spacex 2016'da facebook'un kiraladığı bir uyduyu yollama işini aldı. uydu havada patladı.

    - zuckerberg, bu olayın üstüne 'spacex'in başarısızlığından büyük hayalkırıklığı yaşadım' içerikli pasif agresif bir mesaj yayınladı.

    - bir yıl sonra zuckerberg, elon musk'ın 'ai konusuna regülasyon gelmeli' görüşlerine 'sorumsuzca' diye bir açıklama yaptı.

    - elon musk bunun üstüne 'mark'la konuştum, o konudaki bilgisi kıt' diye bir twit attı.

    - bir yıl sonra da whatsapp kurucusunun #deletefacebook çağrısı üzerine elon musk 'feysbuk ney? aha varmış sildim gitti' tarzı twitler attı.

    sildiği şahsi hesabı hiç kullanmadığı bir hesap. aşırı kullandığı instagram'ı silmemiş çünkü 'göreceli daha bağımsız'mış. alakası yok. resmen feysbukun malı. 2012'den beri feysbukla veri paylaşımı da yapıyor. yani yaptığının bilgi gizliliği, özel yaşama saygı gibi konularla alakası yok. o yüzden pek kıymeti de yok.

    bu sürtünmeyi başlatan zuckerberg'in saldırgan iletişimi olsa da musk'ın yaptığında da alkışlanacak bir şey yok. filler tepişiyor.

  • - uzan!
    - sıyır!
    - aç!
    - ayır!
    - dikel!
    - yan yat!
    - ıkın!
    - kendini sıkma!
    - al!
    - sil!
    - otur!
    - her gün sabah akşam iki kez sür!
    - 2 aya hala ağrıyorsa yanıma gel!
    + sağolun doktor bey
    - çık!
    - söyle sıradaki gelsin!

    hadi rektal tuşe yapıyor diye ciddiyetini bozmuyor diyeceğim ama,

    - aç
    - aaaaaaa de
    - nefes al
    - nefes ver
    - nefesini tut
    - acıyınca söyle
    - tamam toplan
    + neyim var?
    - grip. bronşite dön!(abartmak serbest nasılsa ehehehe)

    iki pastil, bir şurup, bir de burun damlası verecen hepi topu, karşımda kıdemli uzman çavuş taklidi yapmanın alemi ne amk.

  • benim bu. yapım böyle. herhangi bir psikolojik tespit kasacak değilim. kimseyle kötü değilim. kimseyle aram da bozuk değil.

    boş muhabbete gelemiyorum.

    enteresan şekilde beni arayıp sorarlar mesela.

    sanırım nedeni görüşülen akraba sayısının minimum sayıda olması ve iş için başka bir şehirde yaşadığın için geçmişinden uzakta olmak.

    ömrümde hiç toplu mesaj da yollamadım mesela.

    aslında kalabalık ortamları severim. ama istediğim zaman girip , istediğim zaman da o kalabalıktan çıkıp yalnız kalabilmeliyim.

  • bu kişiler; yunanı balık yemler gibi denize attık diye algılıyor.
    "şehitlerimizin kanlarıyla sulandı bu topraklar" cümlesinden ne anlarlar acaba?