hesabın var mı? giriş yap

  • gün geçmiyor ki ekşi sözlük fakirliğimizi yüzümüze yüzümüze vurmasın.

    lan ben markayı şimdi duydum, millet ev düzerken bu olsun diyormuş.

    merak edip websitesini inceledim, “technology with style” sloganları var. italyan tasarımı olunca pahalı sanırım, fiyat listesi bile yok.

    edit:
    merak edenler için amme hizmeti
    dg narenciye sıkacağı 6.750 tl
    dg su ısıtıcı kettle 6.750 tl
    dg ekmek kızartma makinesi 8.750 tl
    hamur karıştırma makinesi 9.250 tl
    düşünün daha küçük ev aletleri bunlar.

    x dg retro mavi buzdolabı 89.950 tl

    fakir kardeşlerim için ek bilgi:
    dg = dolce&gabbana

  • başlık: kemerde sahile gelen ruslari kovaliyorum beyler

    1.ben osmanlı torunuyum o kevaşelerin sıcak denizlere inmelerine izin veremem

    2.@1 sebepsiz güldüm piç şuku

  • " oglum korkaklar hiçbirşeye sahip olamazlar, olsalar da tadını çıkartamazlar. korkma..."

    yıl 2000. lise 1 deki sevgilimin eski manitası ve arkadasları tarafından tartaklandıktan sonra.

  • izlediğim tonla anime arasında final bölümü tatmin eden tek anime.death note e7,fma e7-e25 gibi aşmış bölümleri olmasa da,50 bölüm boyunca istikrarını korumuş olması bu animeyi gözümde ayrı bir yere koymuştur.death note,wolf's rain,vs izlemiş olanları ilk 3-5 bölüm bayabilir biraz ama sonra sağlam hız kazanıp muhteşem bir bölümle finali yapmıştır.bi de herkes kallen'e yazmış,ben gönlümü c.c ye verdim*.özellikle karakterlerin işlenişi* ve herşeyin abartmadan verilmesiyle gönlümde taht kurmuş animedir kendileri.mutlaka izlenmeli,izlettirilmeli.

  • tam olarak ne oldukları henüz netleşmemiş olup, haklarında bir çok rivayet vardır. çoğunluğunun nietzsche'nin felsefesindan bir şeyler kaptıkları ve bunu her daim uyguladıkları düşünülecek olursa insan nesline yakın canlılar oldukları düşünülebilir. ancak o kadar sevimlidirler ki keşke aramızda dolaşsalar da bu monotonluk maratonunda ve çilekeş dünyada bazen de onlar gibi 'beni öldürmeyen acı daha da güçlendirir' düsturuyla yeniden yeniden ölsek ve her seferinde reenkarnosyana inanmayanlara inat tekrar yepyeni maceraların içinde bulsak kendimizi, hayat ne kadar da manalı olurdu.

  • önüne hiçbir eğitim-sen'linin yatmayacağı, hiçbir sol görüşlü insanın "aslında sağcı" gibi akıl almaz iftiralarla suçu başkasına itelemeyeceği taciz vakası.

    hala anlamak istemiyorsunuz; ensar vakfı olayını skandala çeviren şey sizin utanmaz tutumunuz, sizin örtbas etme çabanız.

    edit; imla.