hesabın var mı? giriş yap

  • "-stark diye bir ırk yoktur. starklar aslında lannisterdir ve kartal yuvasına kışın kar yağınca stark skurt sesleri çıktığı için oradaki insanlar kendisini stark zannederler... onlar aslında dağ lannisterlarıdır.." *

  • başlık: sıçmadan önce 74 kiloydum.

    sıçtım tartıldım yine 74 kiloyum. acayip mantık hatası.

    @2- adam tartıya sıçmış beyler.

    not: aramaya inandım aradım bulamadım. gören olurda uyarırsa silerim.

  • eskiden bir yerde okuduğuma göre, özellikle 70'lerde japonlar yabancı (pop-rock) müziğe çok meraklıymış ve bunun için deli gibi de para harcarlarmış. özellikle yurtdışından gelen şarkıcı ve grupları büyük bir coşkuyla karşılarlarmış. avrupa'da, amerika'da istediği başarıyı elde edememiş müzisyenler japonya'ya turneye gidip hem çok seyirci ile özgüven tazeler hem de konser gelirleri ile ceplerini para ile doldurup geri dönerlermiş. bu tür müzik çevrelerinde ilgi görememiş ama japonya'da ilgi görmüş kişi ve gruplara da dalga geçmek maksatlı, mealen "burada bir halt değilsin ama japonya'da kralsın be abi" demek olan "big in japan" derlermiş. (bkz: #3218429)

    alphaville'in big in japan diye queen'e sataştığı da rivayet ediliyordu aynı yerde. gerçekten de queen'in 70'lerde avrupa'da henüz o kadar ünlenmemişken japonya'da fırtınalar estirdiği bir kaç sene üst üste seri turneleri olmuştu. hoş, ben alphaville ile ilgili bu rivayetlerin doğruluğuna pek inanmıyorum, internette de buna yönelik bişey bulamadım açıkçası. ancak durum gerçekten buysa da alphaville'in halt etmesidir ancak.

  • 1 yaşındaki torununa otelde parti yapan akrabayı gördükten sonra evdekiler normal gelmeye başlamıştır. ancak siz yine de çocuğunuzu dünyadaki en değerli şeymiş gibi yetiştirmeyin. sizin için öyledir ancak başkaları için öyle olmayacak.

  • hiçbir şey için geç değildir.

    tam şu an o elinizdeki klavye midir ne sikimse işte, onu yavaşça bırakın ve bir adım atın. korkmayın, deneyeceğiniz şeyde başarısız olmak ömür boyu nefret ettiğiniz işte çalışmak kadar kötü değil.

    mal mal insanlarla aynı ofiste bir ömür geçer mi, gidip toki'den ev alıp 15 senesini bağlar mı lan insan 98 metre kareye? sonra kölesi olur mu patronunun?

    iğrenç insanların yüzüne gül, nefret ettiğin kıyafetleri giy, sikinde olmayan kelimeleri telaffuz et, işsizlik haberleri okuyup haline şükretmek adı altında kendini kandır, kaderine razı ol, 40 yaşına geldiğinde antidepresan manyağı ol. lan bu kadar mı korkaksınız, bu kadar mı ucuz sizin hayatınız?

    neymiş efendim bizim yan binadaki hayri abilerin kızı okulu bir sene uzattığı için hayata bir sene geç atılmış, bir senesini kaybetmiş hayatından. sizin hayat dediğiniz şey bir patronun kucağından başlayıp oradan inice mi bitiyor?

    sonra 50 yaşınıza geldiğinizde "ulan o gün binecektim o uçağa" demeyin.

    evet sana diyorum, hani sıcak sahil kasabalarında yaşamak istiyorsun ya hep. hadi toparla eşyalarını, git orada garsonluk yap. daha mutlu olursun. 10 seneye oranın kurdu olursun, iyi kazanır, iyi yaşarsın.

    daha ne bekliyorsun? bak hala burda!!!

    edit:
    (bkz: hayatından memnun olmayanlara tavsiyeler /@bayermuhen)

  • doğru bir cümle.
    daha ne yapabilir ki size akp hükümeti? öz vatandaşına yapmadığı her tür kıyağı size yaptı, çok doğru söylüyorsun; size daha ne yapabilir ki?