hesabın var mı? giriş yap

  • ben aldım. tüm uçlarının dahil olduğu paketten. 4 aydır kullanıyorum.

    + duştan sonra saç şekillendirme öncesi kurutma ihtiyacını ortadan kaldırıyor
    + duştan çıkıp üstümü giyene kadar havluyla sardığım saçları doğrudan dalga vs yapma işlemine geçilmesine olanak sağlıyor
    + maşadır, düzleştiriciyle saç kıvırmadır benim gibi pek yeteneğiniz yoksa çok daha pratik bir cihaz
    + belirli miktarda saç öbeğini tutup cihazın ucunu yaklaştırmak yeterli oluyor
    + ilk denemem 1.5 saat sürerken artık tüm saçımı 20 dk da dalgalı, kıvırcık veya düz yapabiliyorum.
    + doğal bir şekil veriyor, permalı gibi olmuyorsunuz
    + ben maşanın yönü, kafama ne kadar yaklaştıracağım vs ömründe verim alamamış bir kişi olarak bu kadar saç işini kolaylaştıran bir ürünü bulduğum için mutluyum.
    + verilen emeğe göre çıkan iş sonucu çok iyi.
    + bu ürünün kablosu baya uzun saçını yaparak ayna karşınına gel oradan başka bir şeye bak gel vs kısıtlamıyor
    + ana gövdesi uzun, bence en önemli özelliklerinden biri de bu. maşada kafanın arka kısmını yaparken kol inanılmaz yorulup titremeye başlarken bunda o kadar kolu kaldırmaya ihtiyaç olmuyor.
    + ısı kontrolü iyi. ben bu sıklıkta maşa ya da düzleştirici kullanmış olsam 3 er cm giderdi saç uçlarımdan. yaparken de fark ediliyor. maşadaki ya da düzleştiricideki o yanık saç kokusu yayılmıyor

    - pahalı bir ürün, ama kazandırdığı zaman ve memnuniyetle kıyaslayınca bence değer
    - düzleştirme için iki uç var. birini neden yaptıklarını hala çözemedim. yedektir diye düşünüyorum.
    - kutusu pratik değil. her kullanımdan sonra en az 2 dk yerleştirmeye çalışıyorum. ayrıca büyük. çekmeceye vs sığmıyor.
    - alt ucunda filtre var. filtre çok ince delikli. çabuk doluyor. sık sık fırçayla temizlemek lazım. fırçası kutudan çıkıyor zaten. zamanında temizlenmezse filtre dolduğundan, iç ısı artıyor ve kendi kendini kapatmaya başlıyor.

    özetle başa dönsem bu bilgilerle bir daha alırım.

  • dikkat! cübbeli, sarıklı ya da çember sakallı değildir.
    kot pantolon ve tişört giyerek aramızda dolaşan yüzbinlerce gericiden biridir.

  • büyük ikramiye hayali kurarken bile tasarruflu olmak.

    "sana çıksa naaparsın lan" sorusuna "araba alırım" derken aklından honda civic falan geçirmek. ulan salak mısın 45 milyon tl. çıkmış honda ney? gidip jaguar alsana, mercedes, bmw ne bileyim bentley falan alsana.

    "ev alırım" derken aklından işyerine ulaşımı kolay olan, dolmuşu otobüsü önünden geçen evleri düşünmek. var ya tam malsın oğlum. 45 milyon diyorum, hadi arabayı falan da s.ktiret, eğer hala çalışıp aynı işi yapacaksan her gün taksiye binsene oğlum, dolmuş nedir lan?

  • gıda sektöründe hintli işçi çalıştıran bir şirketten hiçbir şey almam yemem. kümesin güvenliğini tilkiye emanet etmek gibi bir şey bu. hintlilerin genetiğinde hijyen, sanitasyon diye bir kavram yok. şu olay başlı başına bir skandal. ben bu firmanın patronu olsam bana ucuz işçi diye böyle bir fikir getiren adamı sektörden dışlatırım. hem kovarım hem aşağılarım. kendisi bu fikri düşünüp eyleme geçirdiyse orasını bilmem.

  • bu ciddi bir konu. yazar arkadaşın etrafındaki insanlar aynı zamanda sizin de etrafınızda olabilir.

    edit: ulan 2 fav alacağız diye yapmadığınız embesillik kalmıyor şu alemde. insandır bu. düşer, kalkar. yarın öbür gün sen düşersin, olmadık bir sebeple bir borcun altına girersin, tanıdığından yardım istersin, veririm ama kız kardeşinle veya karınla bir gece birlikte olurum, al paran hazır derler. o zaman erkeklik yapmaya kalkarsın. ama söz konusu kadın olunca rerere,rörörö. yabancı değil oğlum bu mesajı yazanlar. sizin de çevrenizde var düşmenizi bekleyip, düştüğünüz an arkanızda bitecek olanlar.

    bu mesele meriçlik meselesi değil. insanlık meselesi. ekonomik şartlar ortada. insanlar maddi olarak zor dönemler geçirebiliyor. ya destek olursun ya da olmazsın. bu kadar basit!

    debe editi: bu başlık altında yazılanlara baktığınız zaman ülkeye olan umudunuzu kaybedebilirsiniz. destek verip debe ye girmesini sağlayanlara baktığınızda ise hala bir şeylerin düzeleceğine dair umudunuz olsun!

    bu memlekette namussuzlugun bu kadar prim yapması, namusluların sesinin çıkmamasından kaynaklıdır. lakin biz henüz ölmedik ve hala çok kalabalığız. namussuzlugu normalleştirmenize izin vermeyeceğiz!!! ne kadın, ne erkek, ne çocuk hiçbir şekilde sizin insafınıza bırakmayacağız. ama birgün olurda karşılaşırsak böyle bir durumla çevremizde, annenizin bile tanıyamayacağı hale getireceğiz, bilginize..

    siz elalemin kızına 3 kuruş para için bunu söyleme cesareti gösterecek kadar cesursanız, biz de gerekeni yapmak için hazır bekliyoruz! hodri meydan..

  • nuri bilge ceylan'ın şimdilik üç filmi arasında en başarılı olduğunu düşündüğüm ilk film.
    uzak filmi gibi büyük ödüller alıp ünlü olmaması iyi, zira burada ve her yerde bi ton insan hakkında atıp tutacaktı.
    kasaba'nın, kasabalar gibi kenarda kalması isabet.
    hayatının bir bölümünü kasabada/köyde geçirmiş insanlara çok şey ifade ediyor kanımca.
    kasabaları tatile giderken yolda gören şehirliler izlememeli kesinlikle.
    bu arada kamera arkası neredeyse filmin bir parçası gibi.
    ayrıca belirtmeden geçilemeyecek bir husus da, filmin müziği; yani ali kayacı ustanın lezzi klarnet taksimi.