hesabın var mı? giriş yap

  • nasa'nın nihayet kara deliğin kanlı canlı sesini kaydetmesi durumudur.

    kaynak

    ingilizce açıklamalar içeren nasa kaynağı

    ayrıca türkçe kaynak

    ayrıca nasa' ya ait kaynağa ingilizcesi yetmeyenler için bir yazar arkadaşımız burada çevirisini yapmış
    (bkz: #137109077)

    düzeltme: kara delik tdk' ye göre ayrı yazılmaktaymış, uyarı için jean jack jeil adlı yazara teşekkürler. moderatörlere de başlığı o şekilde düzeltmelerini rica edeceğim.

    düzeltme2: türkçe kaynak önerisi için ernestochegelivera adlı yazara teşekkürler.

    düzeltme3: nasa'ya ait ingilizce açıklamalı kaynak eklendi. ingilizce kaynağın çevirisi eklendi, tdk' ya, tdk'ye olarak düzelltildi, ingilice'si, ingilizcesi olarak düzeltildi. "artfictur ve elem", kogotune, esberat ve "nuhun jetskisi"adlı yazarlara uyarıları ve eklemeleri için teşekkürler.

  • alenen ve göstere göstere sınav sisteminin içine torpil ve ayrımcılık yerleştirilirken, hala bu yeni sistemi oldukça "güvenilir" ve "emeğinin karşılığını sonunda alabileceği güzel bir sistem" olarak gören mallar, allah'a olan inancımı arttırıyor.

    gerçekten abi, bu kadar büyük bir beyinsizlik, böylesine bir gerizekalılık, bu muazzam aptallık kendi kendine oluşmuş olamaz.

  • "selim artık hepimizden küçük olacak esat. hepimiz yaşlanacağız: saçımız dökülecek, derimiz buruşacak. kendimizi, aynada gördüğümüz ihtiyar suratımızla tanıyacağız. fakat selim hep yirmi sekiz yaşında kalacak bizim için. gençlik fotoğraflarımıza bakar gibi olacağız onu hatırladıkça. selim hep genç kalacak." diye yazmıştı. pek çok insandan küçük olmaya devam ediyor.

  • adamlar endişelenmekte haklı çokomelli yapısal reformlar ppt sunum eşliğinde açıklanırken salonda sırıtarak ben alkışlıyordum çünkü..