hesabın var mı? giriş yap

  • aslında ne tam anlamıyla bir dialog ne de komik.
    aslında daha cok trajikomik.

    arkadaşımın üstün zekalı kuzeniyle tanıştım bundan 4-5 sene önce. çocuk o zamanlar 8-9 yaşında.
    arkadaşımla çocukla tanıştığım günün akşamında telefonda konuşuyoruz, velet de yanında:

    ben: kuzenin beni sevmiş mi?
    arkadaş: sevdin mi diye soruyor lan
    velet: bu yaşta bir insanın böyle bir soru sorduğuna inanamıyorum. kendisini sevecek ya da sevmeyecek kadar tanımıyorum. sadece bir kaç saat beraberdik. ne duymak istiyor benden?

    salak çocuk.

  • http://upload.wikimedia.org/…ucatan_chix_crater.jpg
    http://en.wikipedia.org/wiki/chicxulub_crater

    öylesine bir yıkıma sebebiyet vermiştir ki oldukça uzun bir süre iklimi değişen bir dünya bırakmıştır geride.ilk vuruşun etkisiyle milyonlarca toprak kaya parçası uzaya atmosferin kmlerce yukarısana kadar çıkmış ardından tekrar geri düşerek büyük bir tahribata sebebiyet vermiştir.ilk önce atmosferin sıcaklığı inanılmaz derecede artmış,yangınlar çıkmış,bütün atmosferi büyük bir kül ve duman kaplamıştır.bilim adamlarının ölçümlerine göre metre kareye 10 kilowatta (türkçe dublajda kilowatt denmiş ama garip geldi,sıcaklık kilowatt ilişkisi)yakın sıcaklık düşüyormuş bu da bir pizza fırının sıcaklığı gibiymiş.bu kül ve dumandan dolayı atmosfer güneş ışınlarını alamamış bitkilerin yıkımına sebebiyet vermiş,tüm ekolojik sistem çökmüştür.dünyadaki canlı türlerinin %95'ini yok etmiştir.bir belgeselde seyrettiğime göre bu krateri oluşturan çarpışmanın şiddeti şuan dünyada bulunan tüm nükleer silahların gücünden 100.000 kattan daha fazlaymış.

  • milletin niye boklamak için yarıştığını anlayamadığım araba.

    yani bir fransız arabası gerçekten çok güzel olup çok güzel hissettirmiş olamaz mı?

    her şey bir yana, adam çalışmış emek sarf etmiş kazanmış ve o finansmanı sağlayabilmiş, balkabağına binse ferrari hissiyatı alır, siz alın teri nedir bilir misiniz?

    bizim bu sosyal medya çok kötü ya her şeyin bu kadar çabuk boklanmaya çalışılması falan... sorunlusunuz aq.

  • afedersiniz ama beş senem kaldı. iyiki de almışım. beş sene önce almasaydım evimi, şu anda alabileceğimi hiç sanmıyorum.

  • "ehe ehe ama beni daha görmedin." içerikli mesaj beklentisi ile ortaya çıkarılmış önerme. ters psikoloji işe yaramıyor dostlar 2009 sonrası bitti o dönem.