hesabın var mı? giriş yap

  • ruyamda gordum bugun. muhendisligini yaptigim bir jetin yaninda yapimini yapiyor, bitiriyordum. parlak bir kirmiziydi. inanilmaz guzeldi. kendi ruhu vardi sanki. oyle ki ilk calistirilinca platformdan firladi dustu, cizik yoktu. bir tek ben o kadar ihtimam gosteriyordum. vites ve gas bir sekilde takili oldugundan gitmeye basladi.
    iste hayatimin ideali oldu bu andan sonra. hep aklimda olan bir tanesini yeniden uretmeyi kafaya koydum. ilk gordugum arabadir e-type. ilk elimde tuttugumdur. nasil mi? bana o model araba hediyelerden biri olarak gelmisti 3-4 yasimda. o tel jantlarina hayrandim. kirmizi rengine de. aklimda olup da uretmek istedigim arabadir kisaca.

  • benim gözümde en büyük asal sayı 2dir. hem çift olup hem de asal olmak kolay iş değil.

  • http://inci.sozlukspot.com/e/22128258/

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanını bu başlığa bekliyorum

    evet beyler şu 20 yıllık yaşantımda en sonunda kafamı kemirip yiyen o harikulade düşünceyi netleştirdim. uykumdan uyandığı gibi geldim ve inci sözlük ten dünyaya duyuracağım bunu.

    ---
    türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olma projesi
    ---

    türkiyede 75 milyonun üzerinde vatandaş var. 75 milyon alıyoruz düz hesap. şimdi trt 1 den her gün 1 kişinin hesap numarası gün boyu duyrulcak ve herkes gidip o hesaba 1 tl yatırcak. nedir lan 1 tl 2 çay parası. her gün 1 insanımız trilyoner olacak beyler. ayda 30 kişiyi dünyanın en zengin insanları arasına sokcaz. yeni fabrikalar açılcak süper güç olcaz yani. savaşcaz filan ama hep biz kazancaz çünkü o insanlar gidip silah uçak fabrikası filan yapcak. düşünün 365 fabrika açılsa yılda. her birinden 2 uçak 730 uçaktan bahsediyorum. hepsini aynı anda kaldırsak kim karşı gelebilir dünyada bize. sadece 1 senede en güçlü ülke olabiliriz. lütfen bu sese kulak verin.

    özet: ccc okuyun ccc

    --- spoiler ---

  • aa, "abi bi beş dakikanız var mı? ben gümrükte çalışıyorum da.."nın sitesi çıkmış...

  • kargonun içeriği ne olursa olsun insanı saran his, duygu.

    sanırsın 15dk sonra dünyayı kurtaracak bilgiler gelecek anasını satıyım, evde bekliyorsun, internetten yolunu gözlüyorsun falan. içinden biber salçası çıkıyor, kavurma çıkıyor.

    garip yani.

  • bıktırmış açıklamadır.

    ne ekmekmiş arkadaş ya. abi ben anlamıyorum. bu çocuk ekmek almaya değil de polis taşlamaya gitse ne olacak, öldürmeye hakkınız mı oluyor nedir ?

    yeter artık, almayın bu çocuğun adını pis ağızlarınıza.

  • içildiğinde vücut tarafından tamamen emilen kimyasal madde. kandaki seviyesi 15-14 dakikada en yüksek seviyesine çıkar. alınan miktarın en azından yarısının vücutta kullanılıp atılmasına kadar geçen zaman yaklaşık olarak 5 saattir. kandaki yağ asitlerinin seviyesini arttırmasından ötürü vücut direncinde artma, sinir sisteminde uyarılma, canlılığı arttırma ve uykuya olan reaksion zamanında uzamaya neden olur. başlıca kahve,çay,çikolata,kakao,ve kolalı içeceklerde bulunur.
    bir kişi 5-10 gramlık kafein tozundan ölebilir. ama bunun için günde 200 kutu kola ya da 100 fincan kahve veya 125 fincan çay içmesi gerekmesinden ötürü pratik olarak imkansızdır.