hesabın var mı? giriş yap

  • affedersiniz ama açacağınız başlığa, edeceğiniz muhabbete sokayım.

    kadının ayrıldığı kocasının bir iddiasidir. videoyu izlerseniz "benim üzerime olsan bir gsm hattıyla rastgele 84 numara aranmış" diyor kocası.
    bu sebepten de beni 84 kişi ile aldattı diyor.

    yüzbinlerce kişinin girip baktığı ekşi sözlüğe kadının fotoğrafını koyup, eşini 84 kişi ile aldatan kadın demek, sonra bununla ilgili şakalar yapmak nereden baksan alçaklıktır.

    sonra ortamlarda " ya abi türkiye'de kadına baskı var" dersin ne olacak.

    edit: (#128060332) 0 rh+ trombosit lazım hematolojide yatan hastaya. yakın zamanda ilaç kullanmamış kimse varsa yapsın bir iyilik.

  • geleceği görmektir.

    ingiltere'de uygulanmaya başlanan yeni müfredatta çocuklara 5 yaşından itibaren programlama ve algoritma eğitimi verilmeye başlanmış. özellikle algoritma tarafındaki mantık eğitiminin bu yaşlarda çok yararlı olacağını düşünüyorum.

    acaba bu küçük yazılımcılar kızlı erkekli mi alıyorlar dersleri, yemekhanede haşa beraber mi oturuyorlar?

    din haneleri boş bırakılırsa zorunlu din eğitimi almak zorunda olurlar mı?

    ahlaksız batı bunlardan hiç bahsetmemiş.

  • benim sevmediğim bi şeysi var bunun. çok minik, aslında kimse farketmiyo muhtemelen ama, benim biraz sinirime dokunuyo.

    akşam eve geliyorum, yatana kadar ses telleri pasif, yatarken zaten pasif, sabah kalkıyorum, alelacele işe gidiyorum, teller hala pasif. iş yerinde, belki bi 15-20 saattir hiç hareket görmemiş ses tellerim, ilk rasladığım iş arkadaşıma günaydın derken bi garip oluyo, çatallı gibi garip bi ses çıkarabiliyo. yarım öksürük/boğaz temizleme gibi bişiden sonra sorunsuzca günaydın diyebiliyorum ama akabinde.

    bu durumdan zerre haz etmediğim için sabahları işe giderken yolda, bi kere bile olsa mutlaka "aaa eee ooo öööö uuu üüüü ıııı iiii" diyorum. en fazla 5saniyemi alıyo.

    çok küçük hesapların adamı diye milletle dalga geçiyodum. şimdi şu halime bak.

  • zamanında "adım umut değil umutinho olsa bambaşka olur" diyen futbolcu. keşke öyle olsaydı da yabancı sınırına takılsaydın amk.

  • qashqai bana kalırsa artık rekabetten uzak kaldı. gerek fiyat/performans dengesinin bozulması gerek rakiplerinin çoğalması artık modelin cazibesini azalttı gibi.
    qashqai son zamanlarda golf gibi kanımca yalnızca ismi var diye alınan bir araç. üst paketleri cazibeli ancak pahalı ve o paraya daha iyi seçenekler mevcut.

    tiguan'ın gelecekte yeni kasası tanıtılacak ancak güncel model halen tutuluyor. life modeli epey boş ancak opsiyonlarla/eklentilerle doldurmak mümkün. r-line hoş ama pahalı.

    tucson sınıfının en iyi fiyat/performans oranına sahip araçlardan biri. henüz ikinci senesini doldurmamış kasasıyla da bunu onaylıyor.
    "ya sev ya nefret et" tarzı tuhaf bir tasarımı var.
    motorlarının yakıt tüketimi ise (pahalı hybrid dışında) yüksek.

    kuga ise ford'un binek otomobillerine uyguladığı aptalca pazarlama stratejisi nedeniyle tutulmamış bir model. fiyatı görece sınıf standartlarının bir tık üstünde (halen öyle mi bilmiyorum). ancak güvenlik ve teknoloji donanımları ile dikkat çekici bir araç. özellikle st-line alınırsa yanında bir de yırtıcı görünüm sahibi oluyorsunuz.

    karoq hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak kardeşi seat ateca eskiyen tasarımı ve kuru tip şanzımana rağmen daha alınası duruyor. yanılmıyorsam halen 1 milyon altına en donanımlı versiyonunu almak mümkün.

    ha eğer ben bir c-suv alsaydım tercihini cupra formentor'dan yana kullanırdım. yırtıcı görünümü, zengin donanımı ve çok da uçuk olmayan fiyatıyla tercih nedenim olurdu.
    yeni kasa kia sportage ve taze makyajlanmış citroen c5 aircross da hemen hemen parasının hakkını verecek otomobiller.

  • kar, kış, ayaz derken yüzüm biraz kurudu. ben de kremden falan çok hoşlanmadığımdan, zeytinyağı süreyim dedim. iki gündür köşe kapmaca oynuyoruz bizim sıpayla. manyak mıdır nedir, önüne yağ koysan dönüp bakmaz, yüzümdeki yağa taktı kafasını. yalamadan rahat duramıyor. mır mır gurr kır kır mırr mır diye kovalıyor beni. yakaladığında kucağıma atlayıp yalamaya başlıyor. pis sapık! ananım ben senin!!!

  • dedesi üniversite mezunu, babası lise mezunu, abisi ise liseden atılmış biri olarak darmadağın ettiğim eylem.

  • çocuk, yaşlı, hamile demeden kesip biçmişler.

    ne kadar kan kaybı oluyor diye kol kesmek, kangreni incelemek için bacağı önce dondurup sonra çözmek, yemek borusunu kesip bağırsağa takmak, beynin bir parçasını kesmek, silahları ve hastalıkları insanlar üzerinde denemek, ölmeden ne kadar dayanıyor diye yemek su vermemek...

    birim 731 ayrıca binlerce çinlinin ölümüne sebep olan vebalı pire saldırılarından da sorumluymuş.