hesabın var mı? giriş yap

  • li ching yuen adında bir çinlidir. li'nin müritleri tek onun değil diyetleri sayesinde 500 yaşını aşmış birine de rastladıklarını iddia ediyorlar. li hasta yatağında "bu dünyada yapmam gereken her şeyi yaptım. artık eve gidiyorum." demiş ve ölmüş. demek ki 250 yıl yeterliymiş adam tatmin olmuş. 23 kez evlenmiş 200'den fazla çocuğu olmuş. efsane masal gibi bir olay, gerçek olmayabilir ama haberde new york times makalesi deniyor.

    kaynak için
    kaynak 2 hürriyet
    yakışıklının resmi için
    edit: foto-hürriyet haberi

  • valla ben beğendim bu rezaleti. adam çok güzel bir şekilde rezalet olduğunu kanıtlamış tartışmaya gerek kalmayacak şekilde. on numara beş yıldız bir rezalet. epeydir böyle bir rezalete hasret kalmıştım doğrusu. şimdi dominos pizza düşünsün. tüm sözlükçülere beleş pizza yollamadan bu iş çözülmez.

    rezalettir.

  • bir gün t-shirt yıkamam lazımdı. çekmesin hesabına elde yıkıyım dedim. beyazdı t-shirt. neyse leğene koydum t-shirt'ü içine su doldurdum, ariel kutusundan da bir avuç detarjan aldım, sonra attım leğene bi baktım içinde renkli boncuklar var detarjanın. dedim herhalde bunları renkliler için koymuşlar. oturup ayıklamıştım ne kadar renkli boncuk varsa. t-shirt'ün üstündeki renkli yazılar için 3-5 boncuk bırakmıştım ama.