hesabın var mı? giriş yap

  • - sonra tuttum herifi kaldırdım havaya. tuttum dediğim force kullanıyorum ha uzaktan yani **konuşma için son 1 dakikanız kaldı**
    - konuşmak için 6000 dakikam kaldı.
    - **konuşma için son 6000 dakikanız kaldı**
    - ... ne diyodum. ha kaldırdım herifi usta dedim ki ..

  • kızlar, size sesleniyorum.

    eğer erkek arkadaşınız sizi ekipmansız bir şekilde motosiklete bindiriyorsa emin olun ki ya sığırın önde gidenidir ya da size sevgisi yoktur.

    her iki durumda da o andavalın size muhakkak bir zararı dokunur.

    uzak durun. arkanıza bakmadan kaçın.

  • sınır dışı edilsin. bizim de karımız, kızımız, annemiz var. huzuru bozan her sığınmacı sınır dışı edilsin. ülkendeki durumdan kaçıp buraya gelip “sığınıyorsun”. edebinle otur.

  • bir türk haberciliği klişesi. her kış kar yağdığında ''beyaz kabus ülkeyi esir aldı'' tandanslı bir giriş yapılıp yurdun dört bir yanından kaza yapmış araç manzaraları gösterilir, bunu takiben yolda kalmış sinirli vatandaşlar ekrana gelir, ardından ise okulların tatil olduğu yerleşimler liste olarak verilir. ve tabii ki bu haberin olmazsa olmazı ''karın tadını ise minikler çıkarttı'' ana temalı kar topu oynayan, kızakta kayan çocuklarla ilgili kapanıştır. her kar yağdığında sanki çocuklar kar topu oynamayı veya kızakla (çoğunluk için daha ziyade poşetle) kaymayı o yıl keşfetmiş gibi bu haberler yapılır.

  • bence istanbul'u sonunda doğru kişilere emanet ettiğimizin göstergesidir.

    hiçbir başarısı olmayan, ne idüğü belirsiz "kartal imam hatip mezunları" yerine sonunda türkiye'nin en büyük şirketinin ceo'su vs. gibi adamlar yönetecek şehri.

  • bardakçı: öğreneceksiniz, öğreneceksiniiiz, öpe öpe öğreneceksiniz, bu saaatten sonra bu iş geri dönmez, öğreneceksiniz, öğrenmeyen geçemeyecek, diploma alamayacaksınız, öğreneceksiniz...(bu böyle öğreneceksiniz kelimesinin tekrarıyla devam ediyor)
    ortaylı: e sen almışsın, redoksu öğrenmeden kimyadan geçmişsin.

  • xbox dünyasında son zamanlarda çıkan önemli olayları siz oyunseverler ile paylaşmak istiyorum.

    1- xbox bethesda games showcase'nin 12 haziranda türkiye saati ile saat 20.00'da düzenleneceği açıklandı. sunumun 90 dakikadan fazla süreceği ve türkçe altyazı ile yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

    2- gears of war serisinin 1-2-3. oyunlarının yer alacağı koleksiyon paketinin pc ve xbox series s|x konsolları için yakın zamanda duyurulması bekleniyor. tps oyunları içerisinde standartları belirleyen gears serisine tekrardan başlamak için mükemmel haber.

    3- 12 hazirandaki sunumda ubisoft plus classics paketinin xbox game pass'e geleceğinin açıklanması bekleniyor.

    4- yine aynı sunumda xbox aile planı'nın da duyurulması bekleniyor. özellikle ülkemiz için mükemmelin ötesinde bir haber.

    5- açık dünya co-op soygun oyunu olması beklenen contraband için oynanış görüntüleri xbox sunumunda ortaya çıkacak. oyunun sene sonuna doğru piyasa sürülmesi bekleniyor.

    6- xbox ve xbox game pass için yayınlanan son istatistiklere göre bulut tabanlı oyun sistemi olan xbox cloud gaming servisinden faydalanan oyuncu sayısı 10 milyonu geçmiş durumda.

    7- xbox tarafı oyun sektöründe 2022'nin ilk çeyreğini pazar lideri olarak tamamladı.

    8- bethesda'nın merakla beklenen 2 oyunu starfield ve redfall 2023'ün ilk yarısına ertelendi. gerçekten kötü haber.

    9- fallout new vegas ile oyunseverlerin gönlünde taht kuran obsidian'ın yeni oyununun unreal engine 5 ile geliştirildiği şirketin geliştirici ilanında ortaya çıktı. haziran sunumunda oynanış görüntülerine ulaşacağımızı düşünüyorum.

    10- stratejik askeri fps denilince akla ilk gelen oyun serilerinden biri olan arma serisinin yeni oyununun konsol tarafında xbox'a özel olacağı açıklandı. yayınlanan video hayranlık uyandırıcı seviyede.

    dünyanın en güçlü oyun konsolunu ilgilendiren haberleri umarım keyifle okumuşsunuzdur. 12 haziran günü resmi türkçe altyazı seçeneği ile yayınlanacak olan xbox bethesda games showcase'de görüşmek üzere. sağlıcakla kalın.

  • lipton'a satılma zamanının gelmiş olduğuna delalettir!

    sonuç olarak da çayı bahçelerinde bırakacak binlerce çiftçi...

    şekerpancarı gibi, fındık gibi...

    uyu türkiye! bu kez kurtuluş savaşı verecek bir liderin de yok...

  • heralde bankanın güvenlik uygulaması yüzünden sıkıntı olmuş.

    -isminiz nedir?
    +kenan.
    -isminiz en az bir rakam içermelidir.
    +15 temmuz kenan.