hesabın var mı? giriş yap

  • huzur arayan insandır.

    gecenin 3'ünde çevrimiçi olmak, mutlaka bir pisliğe işaret etmez. canı sıkılmıştır, profil ayarlarıyla oynuyordur, hesap ayarlarını kurcalıyordur, uyumayan manyak arkadaşları vardır, sıkı muhabbet dönüyordur, vesairedir, vesairedir... ama bütün bunlar için hesap vermek zorunda olmak insanı darlar.

    bir de şu yanından bakalım: "son görülme"yi kapatmasam, cümle alem ne zaman çevrimiçi olduğumu görebilir. millete ne, benim ne zaman whatsapp kullandığımdan? özel hayata saygı iyi birşeydir.

  • ingiltere basbakaninin kendi tarihine sahip cikmasidir. bbc'ye yaptigi aciklamada sunlari soylemis:

    "ama bunlar sanıyorum ecdadımızı televizyon ekranındaki the tudors’daki gibi zannediyorlar. biz öyle bir viii. henry bilmiyoruz. o henry’nin ömrü 30 yıl at üstünde seferlerde geçmiştir. ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. bu konuda ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gereken kararı vermesini bekliyoruz. bu değerlerle oynayanlara milletçe gereken dersin hukuk içinde verilmesi gerekir.''

  • önce sokak köpekleri sonra da bu it taparlar toplanmalı. bunlar topluma zarar kişilerdir.

  • küçükken annemin dikkatini çekmek için salıncakta sallanırken kendimi yere atmıştım. annem görmeyince belki duyar diye avazım çıktığı kadar bağırmaya başlamıştım, duymayınca da kalkıp salıncağa geri binmiştim.

  • mesela hollanda'ya okumaya/calismaya/gezmeye geldiniz. bi sehrin merkezine gidin bakayim, eger sehirde hema yoksa donun odaniza/evinize toplayin valizinizi, aynen nerden geldiyseniz oraya atin tekrar kendinizi. hema barindirmayan hollanda sehri kimseye yaramaz, o kadar diyeyim.

  • gecenin yarısı girdiğiniz çorbacıda , önden giren arkadaşınız selamünaleyküm dediğinde, arkadan aleykümselam diye cevap vermek ..