hesabın var mı? giriş yap

  • ferhan sensoyu anma toreninde kultur ve turizm bakani ve akpli beyoglu belediye baskaninin oldugu salonda "70 senedir bu ulkeyi din bagimlisi hukumetler yonetiyor, ama ona ragmen 70 senedir inatla tiyatro yapiyoruz biz, ferhan da inadina tiyatro yapti hep" demis sanatcidir. helal olsundur.

  • sonuna kadar destekliyor ve yürüyüşe katılanlara durmadan arabistan'a doğru devam etmelerini öneriyorum. bekleme yapmayın.

  • burdan anliyoruz ki, bosch makinemiz bozulursa banyodan alıp mutfaga koyuyoruz sonra servisi çağırıyoruz.

    pratik olun biraz.

  • erkekler sıcaktan iç organlarını yaksın isteyen klima teröristidir bazıları.

    (bkz: üşüd militanı)

    edit: kadınların bir kısmı olarak, biz de sıcak ülkelere göçe zorlamak istiyoruz bunları. pes arkadaşım pes! ben de kadınım, ben de üşüyorum, ama şakaklarından boncuk boncuk terleyen yandaki erkek arkadaşı görünce, pısıp % 70 wool % 10 acrylic % 20 lycra bileşimli hırkamı üzerime geçirip çalışmaya devam ediyorum.

  • starbucks ile aynı olmasını istiyorsanız. o zaman aynı şeyleri yapmanız gerekiyor.

    genişçe bardak starbucks gibi

    içi bol buz starbucks gibi

    1/5 oranında özü kat (extra öz istiyorsan 1.5/5 e çıkar oranı)

    (shakele)

    taze nane ve 1 tane limon dilimi at.

    birde öyle için bakalım. starbucks da sikilmeye bir daha gerek kalmayacağını anlarsınız.

  • bir nevi jandarma'dır fakat türkiyedeki jandarma oluşumundan bira farklıdır. air national guard ve national army guard olarak ikiye ayrılır. air national guard hem savaş hemde barış anında birleşik devletler hava kuvvetleri'ne bağlıyken natinal army guard savaş ve işgal anında kara kuvvetlerine bağlı onun haricinde bağımsızdır. genel olarak amerika milli savunma bakanlığı'na bağlı olarak görev yapar.

    kuruluş amacı amerikanın herhangi bir işgale uğraması durumunda halkı paramiliter olarak örgütlemek - amerika birleşik devletlerinin öz kendi sınırlarını korumak kollamak ve polisin gücünün yetmediği yağma - yıkım - toplu vandalizm - isyan gibi durumlarda polisin yerine geçmesidir. valiler için ulusal muhafızları çağırmak içi ucu boklu değnektir çünkü komutanları çağırıldığı bölgede valinin yerine geçme yetkisine sahiptir.

    natinonal guarda katılabilmeniz için ordunun işine yarayan bir işte veya halihazırda bir devlet işinde çalışıyor olmanız gerekmektedir. başvuran kişiler en az 1 yıl sür ile national guarda hizmet ederler. air national guard'ın yer üyeleri de bu şekilde seçilirken air men olarak tabir ettiğimiz kısım. yani pilotlar - silahçılar - uçak bakımcılar ise hava kuvvetlerinden veya army reserve force'dan atanırlar. kısacası pahalı oyuncakları öyle itfayeciye polise falan teslim etmezler.

    2003 yılına kadar ulusal muhafızlar yurtdışı görevlere gitmiyordu yani afganistanda ırakta national guard üyesi asker bulamazdınız. fakat 2003 den sonra ulusal muhafız birliği askerlerinden şanslı(!) olanlar seçilerek yurtdışı görevlere atanmaya başladılar fakat ulusal muhafız patchlerini çıkartıp yerine yurtdışındayken bağlı oldukları birliğin patchlerini kullandılar.

  • yıllar önce nevşehir hacıbektaş'ta kaldığımız pansiyondan bozma otelde kendi odana gitmek için başkalarının odasından geçmek zorundaydın. tabi ki bu durumda başkalarıda kendi odalarına gitmek için senin odandan geçiyordu. tren vagonları gibi düşünün. adama bu nasıl iş dayı diye sorunca normal odaların yanına yoğun talep sebebiyle ekleme odalar yaptıklarını ondan böyle olduğunu, üniversiteli olduğumuz için idare etmemiz gerektiğini söylemişti. daha büyük bir kalitesizlik olamaz herhalde.