hesabın var mı? giriş yap

  • - anam avradım olsun ki doğru söylüyorum... bak bacımı siksinler yalansa...
    - hoop bacıyı karıştırma...
    - sana nooluyo lan?!!

  • maalesef olamadığım kızdır. :((
    edit: mesaj atmasanıza lan abazalar erkeğim ben.
    erkek olduğum için o "kız" olamıyorum dedim.

  • bunlardan muhakkak vardır da, mevcut hali sözlükteki pkk düşmanlarını bilerek kürt düşmanı olarak gösteren kimi pkk şehir kadrosu pezevenklerini görebileceğiniz başlık olmuş.

    algı yönetimi böyle bir şey olsa gerek.

    sen de biliyorsun düşmanın pkk olduğunu ama, fişle hadi pezevenk fişle bakalım.

  • seçimlere doğru giderken uydurulan bir başka haber.

    o kadar yumiyum olsa bize çıkarttırırlar mı sanıyorsunuz.

    hepsini kendi yer bu dış güçler.

    yiyemediklerinin de üzerine cıva dökerler.

    aynı haliç'in altında yatan 1673 grostonluk turbo sakız rezervi gibi bize yar olmayacaktır.

    ayrıca urfa'da bulunan 541 milyon dolar değerinde peynir altı suyu tozu yataklarını da unutmayın.

    eyyyy türk halkı!

    biz biliyoruz bunları biz.

  • zannedersin roman veya film senaryosu yazmış da onu çalmış amk. altı üstü 10 sn google araştırmasıyla bulunacak bir bilgi vermiş.

    rezalet puanı: 0.5/10

  • günde bir veya iki adet kullanıma uygun kapsül şeklinde olanları solgar ve gnc gibi dünyaca ünlü markalar tarafından üretilen bitki/bitki özüdür.

    kore, amerikan, çin ve sibirya ginsengleri gibi pek çok türü vardır. en kalitelisinin koreden çıktığı söylenir bu ağacın. amerikan ginsengi de daha çok orta yaş ve üstü insanlar tarafından kullanılır çünkü normal ginseng etkilerinin yanı sıra şeker dengeleyicidir.

    ginseng kapsüllerinin diğer herbal kapsüllere göre avantajı etkisini göstermesi için uzun süreli kullanıma ihtiyacınız olmamasıdır. herhangi bir zamanda atabilirsiniz ve kısa süre içinde etkisi görürsünüz. stresli, sinirli olduğunuz zamanlarda kullanarak kendinizi kontrol altına alabilirsiniz.

    bu hapların kullanımının bu rahatlatıcı etkisi kesinlikle kişiye bir kaygısızlık vermez. çünkü olayları mukayese ve yorumlama yetinize etkisi olan, sizi bilinçdışı davranışlara iten bir bitki özü değildir. aksine sizin yorumlama ve durumu kontrol/idare etme gücünüzü daha kontrollü ve akılcı kullanmanızı sağlar. işleri yavaş yavaş yoluna sokmanıza fayda ederek sonuca bağlı doğabilecek stresi önler.

    tüm bu sebeplerden dolayı yıpranmamanıza yardımcı olur ve ömrünüzü uzatmasının sebebi budur.
    ginseng kullanan biri fevri hareketlerde nispeten daha az bulunur. arada bir kullanmakta fayda var bence, ama pahalı da bir üründür maalesef, bu gnc ve solgarın zımbırtıları hep böyle.