hesabın var mı? giriş yap

  • yaşım 40'a dayandı benim. hayatımda izlediğim en sansasyonel derbi galibiyetlerinden birini izledim az önce. haksız yere penaltı gölü ye, aleyhine ikinci penaltı çalınsın ve kırmızı kart gör. sonra git deplasmanda fenere 4 gol at. nerden baksan tebrik edilesi. beşiktaş gövde üstünde baş, baş üstünde akıl bırakmadı, esti geçti. tebrik ederim.

    not: gs.

  • sizlerden ricam, yolda gordugumuz her turbanli hanimefendiyi kafalarda yer eden "gerici, haramzadelerin safinda" onyargilarla nitelendirmeyelim. ben bu videoda konusan 2 hanimefendiyle gurur duydum.

  • çok iyi bir bilimci olduğu kadar iyi bir öğretmen olduğu da söylenir. yalınlığa ve anlaşılırlığa verdiği önemi makalelerinden görüyoruz.
    aynı zamanda gerçek bir aydındır. bertrand russell gibi aydınların başını çektiği russell-einstein manifestosunu imzalamıştır. radyoaktif sızıntıların korkunç sonuçları konusunda çalışmaları vardır. 1958'de o ve eşi birleşmiş milletler'e nükleer denemelerin sona erdirilmesi için 11 000 bilimcinin imzaladığı bir dilekçe sunmuşlardır. oluşan kamuoyu desteği sayesinde kruscev ve kennedy 'partial test ban treaty' anlaşmasıyla nükleer denemelere bir sınırlandırma getirmişlerdir. ancak nükleer denemeler gizli saklı da olsa devam etmiştir. (bkz: mikronezya ve pasifik'in nükleer tarihi)

  • iyi izle akp, iyi izleyin osmanlı ocakları. 16 yaralı vatandaşımızdan siz sorumlusunuz, iyi izleyin.

    suriyelilere su bile veren vatan hainidir benim gözümde.

    edit : başlığı açan kaçmış ve bizleri yanıltmış. oradaki linkte her şey farklı anlatılıyordu. yine de ne değişir? elinde silahla gezen kaç suriyeli görmedik mi?

  • rıfat ılgaz buna kendisi cevap vermiştir.

    "eskiden idamlar sabaha karşı yapılırmış. belli bir süre sonra idam yaklaştığında tüm dükkanlar açılmaya, esnaf satış yapmak için bağırıp çağırmaya başlamış. bunun üzerine aileler de o saatte sokağa çıkmaya başlamış ve idam vakitleri panayır havasında bürünmüş. sonuçta da ölen bir adama bakarak gülen bir halk görüntüsü oluşmuş.

    ben de çöken eğitim sistemini anlattım. hepimiz ölen bu sisteme bakarak güldük.”

    kaynak

  • "anayasa mahkemesi'nin kararını sevinçle karşılıyoruz."

    (error 0620) vekil.dll geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak.

    bir tufa basın.

    hasarlı dosyalar onarılıyor...
    biat.rte dosya konumuna taşınıyor...
    bülentturan.exe yeniden başlatılıyor...

    “yetki gaspı.”

    (error 0320) omurga.dll bulunamadı.

    yine de devam et.

  • "bizi gerçekten korkutan ve umutsuzluğa düşüren şey, dışımızdaki olayların kendileri değil, fakat bizim onlar hakkındaki düşüncelerimizdir. bizi rahatsız eden 'şeyler' değil, onların anlamını yorumlama biçimimizdir."