hesabın var mı? giriş yap

  • dayak yemek zorunda kalmış kuşaktır. o zamanlar küçüktüm. internet yeni yeni gelmiş, 56 kpbs ler 146 lar gırla gidiyordu. babam'ın bi ara ixir internet paketinden almıştı, nasıl sevinmiştim. ama her şeyin olduğu gibi o paketinde bir sonu vardı ve o son geldikten hemen sonra şeytani numara 146 beni içine içine çekmişti. ne olduysa ondan sonra oldu. sene kaçtı bilmiorum ama faturanın o zaman çok büyük bi meblağ olan 157 milyon tl geldiğini çok iyi hatırlıyorum. hatırlamadığım bir çok şey ise, babamın faturayı gördükten sonra bana attığı dayaktan sonraki 8-10 saat..

  • önlüklere takılan yakalık. zamanında dantelli, fistolu olanları çoğunlukla sosyoekonomik seviyesi nispeten yüksek olan ailelerin çocukları takardı. diğerleri ise genelde düz ve sürekli yıkanmak suretiyle tek bir yakalıkla haftayı bitirirlerdi. bir de nedenini tam olarak anlamasam da diş teli. diş teli olan çocuklar da genelde zengin olurdu.

  • + ya okudum da baba, dili çok ağırdı pek bi şey anlamadım.
    - haklısın oğlum. bunları yazanlar bu kadar cahil bir neslin yetişeceğini ön görememiş kabahat onların.

  • hayata çoook önde başlayandır. sen otuz üçünde karakter oturtmaya, kendinde bir şeyleri düzelltmeye, içinde 1001 türlü savaş verirken o on sekizinde ayakları yere basan, sosyal, dinamik, özgüvenli, ne istediğini bilendir.