hesabın var mı? giriş yap

  • 7 senedir yaziyorum surada. ilk defa haline uzuluyorum eksi sozluk'un.

    ne cok gerizekali varmis arkadas sagi solu kiskirtmak, bilincli olarak rahatsizlik verip tatmin olmak icin bekleyen...

    sokakta biri ayagina bassa urkerek donup "abi ama ayip olmuyor mu?" diyemeyecek onlarca omuriliksiz gelmis burada milletin umursadigi, oyle ya da boyle inandigi ne kadar deger varsa provokasyon amaciyla itin gotune sokuyor. sebep? milletin rahatsiz oldugunu, sinirlendigini izleyip zevk almak.

    sonra zevkine dovsen bunlari suclu olursun, barbar olursun. kisisel alana mudahele etmis, ilkel olursun.

    ne hastalikli, ne rahatsiz bir zihniyetmis bilader.

    uzuldum, vallahi uzuldum.

  • --- spoiler ---

    hayatımın en ağır imtihanıyla imtihan ediliyorum. bütün kardeşlerimden duâ ricâ ediyorum. yayın yapabilecek durumda değilim. hakkınızı helâl edin.
    --- kaynak ---

    umarım iyileşir ölmezsin fatih bey. cumhuriyet'e ve atatürk'e ettiğin hakaretler bini geçti. bunun hesabını vermeden ölemezsin.

  • bir psikiyatristin yöntemi:

    (ilk görüsme)
    psikiyatrist:ben sana sigarayi hemen birak demiyorum ki
    tiryaki sahsiyet:nasil yani?
    p:istedigin kadar içebilirsin ama bir sartimiz var
    bana bilgi vermen gerekiyor
    t:hah ha (deli midir nedir,içerim cosarim)
    p:her gün kaç sigara iciyorsun,her sigarayi kaç dakikada toplam kaç nefes çekerek bitiriyorsun,etkisi ne kadar sürüyor...bu gibi bilgileri bana vermen lazim.bunlari bir köseye not edersin.bunun disinda istedigim birsey yok,sigara sayisi sana kalmis,canin istedigi kadar içersin
    t:bu kadar bilgi de ne ola ki?
    p:simde bu ilk gelisin tabii,ne siklikla sigara ictigini görmem lazim.ona göre baska teknikler düsünücez seninle,tamam mi?
    t:aa tabii olur,nasil olsa istedigim kadar içecem (salak lan bu herif,ben yazmam ki bu kadar seyi...hem yazsam bile az gösteririm keh kehh,su psikiyatristler de garip oluyorlar)

    (bence psikolojik açidan muhtesem bir taktiktir,tiryaki sahsiyet isterse içtigini az göstersin,önemi yoktur çünkü asil amaç sigara içerken eskisi kadar haz almamasini saglamaktir,nefesleri saymaktan sigara içmeye konsantre olamayacaktir,sürekli dikkat etmek zorunda kalacaktir.eger yöntemi hiç uygulamiyorsa,yani doktorun dediklerini yapmiyorsa o zaman da kendini kontrol altinda hissetmekten huzursuz olacaktir.eskiden keyif aldigi seyin sikinti yaratmasi yeni bir ögrenmedir,ee bu da ilk hafta icin süper motivasyon saglar)

  • başlık: romanyadan sevgili buldum kıskanın piçler

    1. internetten tanıştık gelmek için yol parası istedi 200 dolar gönderdim yola çıkmış bile telefonu kapalı çünkü sizde elinizi zikin hahaha.