hesabın var mı? giriş yap

  • "6 ortalı harita-metod defter aldım, amel defterimi kendim de tutuyorum, ne bok yiyosam yazıyorum. ölünce karşılaştırıcam, fazladan geçirmesinler..."

  • beşir - behlül'ü serada gördüm
    adnan - kiminle gördün beşir, kiminle?
    beşir - behlül ile.........bihter.

    adnan yardırarak koşar, yalıya girer, yatak odasına çıkar, kapıya dayanır, kırar ve içeri dalar.

    (30 saniye sessizlik, adnan'ın soluk alıp vermesi, behlül'ün ağlak gözlerle adnan'a bakması)

    adnan - koşun beşir sayıklamaya başladı, saçma sapan konuşuyor bir el atın da hastaneye kaldıralım....bu arada beyaz çok yakışmış bihterim....e hadi ama

  • kapışma sürüyor...

    "viacom’un sahibi olduğu mtv, türk televizyon dağıtım şirketine dava açtı, tazminat ve yayın durdurulması gündemde.

    viacom’a bağlı mtv networks, mtv ve çocuk kanalı nickelodeon’un yayınını durdurması amacıyla müzik kanalının türkiye’deki dağıtıcısı olan şirkete dava açtı. londra yüksek mahkemesi’nde yürütülen davalarda mtv, yerli bir televizyon dağıtım şirketi olan multi channel developers a.ş.’nin mtv ve nickelodeon kanalları kapsamında yapılan ödeme anlaşmasına uymadığını öne sürüyor. mtv, program içeriğinin uygunsuz kullanımı sebebiyle tazminat almayı ve kanalların yayınını durdurmak amacıyla bir mahkeme kararı sağlamayı hedefliyor. mtv avukatları davayla ilgili yazılı bir açıklamada; söz konusu şirketin “tehditkar davrandığını ve engellenmediği sürece kanalların yayınına devam etmeye niyetli olduğunu” söylüyor. aynı zamanda paramount studios’un da sahibi olan viacom, websitesindeki bilgilere göre 160’dan fazla ülkede yaklaşık 170 kanal yayınlıyor. şirket, 5 yıl önce mcd’ye mtv ve nickelodeon’un dağıtım haklarını vermişti.

    paul renney, sahibi oldugu keystone law’un mcd’yi birleşik krallık’taki dava için temsil ettiğini doğrularken yorum yapmamayı tercih etti. mtv’nin londra’daki hukuk bürosu field fisher waterhouse’un sözcüsü louise eckersley de konuyla ilgili yorum yapmadı."

    http://www.mediacatonline.com/…rdetay?haberid=49371

  • kendi evlerinde nedense hiçbir sıkıntı yaşamayan arkadaşlar, yurda gidince ayilip bayılmaya başlıyorlar.

    sebebi ne? sevgilisiyle kavga etmiş, "bak ben ne kadar üzüldüm de hastaneye kaldırıldım" diye story paylaşacak.. babasının evinde yapamaz bu hareketleri...

  • - <oğul> bak baba sen bana hadım olamazsın dedin, gittim parayı bastım oldum...
    - <yaşlı baba> yevrieem ben saena hadım olamazsın demedim adam olmzımızı mızımızı...
    - <oğul> hay sıçayım senin çemçük ağzına. mıyır mıyır ne dediğin anlaşılmıyo be!

  • tam disari cikma asamasinda oldugum ve anneme bi miktar jole sordugum anda karsima cikan talihsiz aciklama.

    - al yavrum
    - vazgectim anne, kilicimi getir bana.

  • öncelikle haberimizin linkini verelim:

    http://www.hurriyet.com.tr/…/4295486.asp?m=1&gid=69

    şimdi efendim, akp diyarbakır milletvekili aziz akgül, meclis başkanlığına vermiş olduğu yasa teklifi ile bayrağın, sağa bakan ayın sola bakacak şekilde değiştirilmesi için teklifte bulunmuş. gerekçe olarak da "ayın batış şeklinin değil, doğuş şeklinin esas alınması"nı göstermiş.

    işin komik yanı, anayasanın 3. maddesi "bayrağı, şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır." demekte, 4. maddesi ise "anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez." hükümlerini içerir.

    hadi bu eylemin arkasındaki niyeti geçtim, insan böyle konuda kanun teklifi vermeden önce, açıp bir geçerli düzenlemeleri okumaz mı?

    bayrağın değiştirilmesini talep edebilen bir kişi; acaba diğer emellerini ne zaman gösterecektir?

    (bkz: türk bayrağı)

    edit: bu ve benzeri entry'leri kötüleyerek, zamanın ötesine geçiren suserler bilsin ki bir kısım gizli veya açık niyetleri her fırsatta ifşa edeceğiz ve bu ülkenin dingo'nun ahırı olmadığını biraz olsun anlamanızı sağlayacağız.

  • "sınavda heyecanlanıyorum, yapamıyorum!" diyenlere izletilmesi gereken arkadaş grubu. adam en az 5 metreden düşüp yerde sekiyor, herkes sakin. sen paragraf sorusu görünce kendinden geçiyorsun.