hesabın var mı? giriş yap

  • hollywood bütçesine sahip değildir gibi entryler gördüm ne yazık ki. lütfen artık çok para veya hiç para harcamadan da çok kaliteli ve akılda kalıcı şeyler çıkabileceğini anlamalısınız.

    sinemanın ve diğer tüm alanların da içinde bulunduğu, insanların sanat ve estetik ihtiyaçlarını karşıladığı, izleyip düşüncelere dalmak istedikleri, zihin akışına girdikleri ürünlerin kalitesini ülkelerin içinde bulunduğu toplumsal kültürel durum ve hükumetler ile toplumun bu tür zevklere karşı olan tutumu belirler. türk sinemasındaki sorunu anlamak için şu anki gündemimizi ve halimizi takip etmeniz yeterlidir.

  • ev almayın, komşu alın. gerçekten özür dilerim. ben ne tavsiye verebilirim ev alan adama lan. o bana versin. şş, nerden buluyosunuz o kadar parayı hacı? evet, fakirim.

  • (bkz: kanzuk) hahaha! nereye yazsam uyuyo lan. hiç de tanımıyorum kendisini, ne de yediği naneler umrumda. baktım herkes her yere kanzuk yazıyo, boş yer buldum mu basıyorum kanzuğu!

  • varlığından emin olmadığım bir platformun açıklaması.

    apple bu işe girsin bizim millet para verir, taksit yaptırır yine takar o çipi.

    "ilk buluşmada çipli kolu masaya koymak"

  • ''hayatim suresince boyum kadar kitap yazdim ama beni sevmeyenler buna da mazeret bulup -onun zaten boyu kisaydi- diyebilirler.'' demi$ bir vakitte..