hesabın var mı? giriş yap

  • takı merasimi esnasında damadın, kendisini tebrik eden arkadaşına; "sağ ol kardeşim! daha iyisi senin olsun." demesi.

    üstelik bunu kameraların tüm netliğiyle kaydetmiş olması ve kız tarafı, erkek tarafı hep beraber düğün kasetini izlerken gelinin babasının içinden geçirdiğini yanlışlıkla dile getirerek "araba almış sanki pezevenk! demesi.

    işte o an; damadın rezillik rekorunu, kayın pederin egale ettiği andır.

  • lise 2.. latince sınavı.. soru: "latince bir deyim yazınız"
    istenen cevap: veni vidi vici türünde ünlü bi söz
    arkadaşın aklına hiçbişey gelmedi... o da türkçe bi deyimi alıp çat pat latincesiyle latinceye çevirdi! deyimin türkçesi: "herkes gider mersine ben giderim tersine"
    latincesi: "omnis alea mersinae alea versae"!
    bütün bu emeğe karşı puan yok...

  • iç kapasitesi 250 ton olmasına rağmen asıl amacı üzerinde bir şey taşımaktı. evet bildiğimiz tepesinde, sırtında. bunun nedeni de abd’nin aya yaptığı yolculuk esnasında kullandığı mekiği bir kargo uçağı sırtında taşımasıydı. ruslar bunun altında kalamazdı ve zaten mevcut olan yine antonov yapımı en büyük uçak baz alınarak, 32 tekerlekli, 6 turbo fan motorlu bu insan harikası üretildi.

    savaş uçakları dahil olmak üzere, rusların abd’ye göre üstün olduğu konulardan birinin havacılık olduğunu düşünüyorum. antonov ukraynalı olduğundan dolayı sovyetler de diyebilirim.

  • tam boykot edeyim diyecekken zaten hiçbir şarkısını dinlemediğimi, hiçbir filmini izlemediğimi farkettiğim sanatçı. kimdi lan bu?

  • keske bi afet olsa hicbirimiz kurtulamasak veya topraklarimiza atom bombasi atilsa da coluk cocuk komple telef olup yeryuzunden silinsek...

    hititlilerin corumlulasarak yok olduguna kahrolan herkesin yukaridaki çözümümu dusunmesinde fayda var. saglam bir temizlik sureci, degerlendirmek lazim.

    batisindan dogusuna saygisiz, hosgorusuz, katil, hazimsiz kisaca iğrenç bir toplum olmaktansa arazisinde yuzyillar boyunca ot bile bitmeyen toprak parcasinda cansiz kalmak en guzel cozum.