hesabın var mı? giriş yap

  • facebook'ta tesadüfen denk geldiğim güzel oluşum.

    kadıköy belediyesi'nin de izniyle kadıköy sokaklarında şu tarz güzel işlere imza atıyorlar.

    kendilerini de şöyle tanıtmışlar:

    ''yaklaşık 2 senedir üzerinde çalıştığımız ok’nin nihayet vücut buluyor olması kulübün kurucuları olarak bizleri çok mutlu ediyor. her birimiz kendi yoğun iş tempomuzun içinde zaman ayırdığımız ok projelerinin ilham vermesini ve bu kulübü kocaman bir dünyaya dönüştürmesini istiyoruz.

    biz yaratıcı, yenilikçi, üretmeye, onarmaya teşvik eden, kente, insanlara, hayvanlara kısacası çevreye uyumlu projeler üreten gönüllüler kulübüyüz. #onaranlarkulubu

    maker hareketi’nden ilham alarak; rekabet yerine paylaşımın, para yerine yeteneğin, yoğun ezber bilgi yerine deneyimin daha önemli olduğunu düşünüyoruz. bu yüzden kendimizi üreterek ifade ediyor çeşitli materyaller, teknolojiler kullanarak kentlerle, insanlarla, hayvanlarla, bitkilerle kısaca çevremiz ve çevremizdekilerle bir bütün olarak hareket ediyoruz.''

    ilgilenen arkadaşlar için facebook ve instagram hesaplarını da buraya bırakalım.

  • olay üniversitede geçiyor:
    "hoşlandığım kızın arkasına oturuyorum önce o imza atıyor sonra ben imza atıyorum, arada sessizce evet diyorum, her ders bir prova."

  • geçen sene arabamı satacağım zaman "ulan ilana 1200 kişi bakmış bir kişi bile aramaz mı" demiştim. o aramayan ibneleri buldum. herkese selam.

  • inanılmaz bir tesadüf falan değildir. kazadır. takdir'i ilahidir falan da demeyin. hergün buna benzer yüzlerce olay oluyor. sadece düşenler çoğu zaman kimsenin kafasına denk gelmiyor. benim oturduğum semtin ana caddesinde üç kere apartmanlardan dökülen taşlara şahit oldum. iş işten geçtikten sonra belediye alanı çeviriyor. birisinde bir kızın başına düştü. haber olmuştu.

    buna benzer olaylar hergün yüzlerce kez oluyor. çünkü denetimsizliğin, kuralsızlığın, liyakatsizliğin tavan yaptığı bir ülke olduk. herkes sikinin ucuyla iş yapıyor. yaptığı iş patlayınca yaptırım da görmüyor. oh ne ala. kazadır deriz geçer.

    ulan elin isveç'lisinin kanadalısının başına niye gelmiyor böyle şeyler. neden bir alman böyle saçma sapan bir şekilde ölmüyor. yazık ya cidden. allahın lanetli kulları mıyız biz. o takdir norveçliye işlemiyor mu? o yüzden kader diyip, kaza diyip normalleştirmeyin bu vehameti. üzerim.

  • ya yeter be yeter kardeşim, hep mi dış mihrak hep mi korku senaryosu, bu nasıl bir hayalgücü? çok basit soru sen paranın değerini yükseltecek hangi katma değeri üretiyorsun? cevap boş küme. ama hep saldırı hep dış güçler, yersen.