• kötü niyetli olmayan hocadır. videodan da görüldüğü üzere hanım kızımızın da yüzü gülüyordur. eğlencedir yani hepsi. zorla yaptırılan bir şey yok. bu konuyu abartıp da milletin damarına basmaya da gerek yok.
  • eeklemeden geçilemeyecek durumdur. şöyle ki;

    burada sözkonusu olan öğrencinin tutumu veya ne şekilde yaptığı değildir. görevi ilim-irfan öğretmek olan bir hocanın böyle bir olaya nasıl kalkışabildiğidir.

    eğer vicdanlar bunu normal karşılıyorsa söylenecek söz kalmamış demektir...

    konunun linki
  • hindu öğrencisine de yarım kilo dana kıyma çektirdiği iddialar arasındadır.
  • küçüklüğümde toplum baskısıyla bana zorla abdest aldırıp namaz kıldıran insanlarınkinden daha büyük zulüm yapmamış hocadır. en azından gülüyo eğleniyolar, bizdeki ortam bok gibiydi lan..
  • videodan da anlaşılacağı üzerine zorla yaptırılan bir şeyin olmadığı olay. her şeyin altında bir şey aramanın mantığı yok. öğrenci de öğretmende gayet neşeli. videoda da görüldüğü üzere iddialaşma var gibi. alkol almak bu kadar zoruna gidiyorsa şayet iddiaya girmeseydi.

    bu ülkede ırkçılıkta ayrımcılıkta had safhada ama bu olayı da onların içine sokacaksak vay halimize. o zaman herkes ayrı yaşasın haremlik selamlık yaşayalım tam olsun. rahat olmak lazım. herkes mutlu görüntülerde, bizim kasılmamıza gerek yok.
  • başlığı görünce ilk okul öğrencisi sandığım olay. koca kız sana ne kardeşim bira alır şarap alır sana ne.
  • öğretim üyesinin yaptığı yanlış bir şey bile olsa, videoyu internete koyarak ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım. madem böyle bir şey yaptınız, güldünüz, eğlendiniz. bari internete koymayın şunu. şimdi hoca hakkında soruşturma falan açılır, kızın çevresi görse hoş olmayan tepkiler alabilir falan filan.

    (bkz: sergen yalçın'la sıkıntı var)
  • anlayamadım... ya başlığın altındaki entry fake, ya da video fake...

    yazıyı okuyunca kızdım, "vay ulen kimmiş o öğretim üyesi" diyerekten videoyu izledim, gayet susam sokağı tadında cıvıl cıvıl bir gezi hatırası çıktı... kız da mutlu gibiydi... tabii bilmiyorum, "dersi geçirmez yoksa hoca" korkusuyla da o şekilde davranmış olabilir.

    edit: imla
  • şok eden olay...

    inanamadım ilk önce. sözlükteki başlığı, ilk entryi okudum, çok sinirlendim. sonra linke tıkladım ve kendi aralarında eğlenen bir grup üniversiteli gördüm.

    gülüyorlardı lan. çok acayip. birayı alan kız da gülüyordu. sonra gitti hocasına "afiyet olsun" dedi...
    güzel kardeşim, üniversitelerde şurada burada olur böyle şeyler. bunun dinle imanla da alakası yok. gruptan biraz daha farklı olan ya da içine kapanık olana böyle şakalar yapılır. bunlar saygı çerçevesinde olduğu sürece de sorun yoktur. bizde tiyatro kulübünde böyle utangaç pek ortamlarda olmayan bir kız arkadaş vardı, en yırtık roller bu arkadaşa verilirdi. benim sevgilim vardı, çok da ciddiydik, başka kızlarla hep mesafeli dururdum ama sahnede diğer oyuncularla öpüştüğümü, hayali sevgilimle yerlerde seviştiğimi filan bilirim. hepimiz başlasak anlatmaya böyle yüzlerce öykü çıkar.

    genç gruplarda olur böyle şeyler. burada zaten problem öğrencisiyle samimi olan hocada, hep beraber şakalaşan arkadaşlarda ya da dünya görüşüne aykırı bir şeyi gülerek yapan, "ben içmem bence günah ama sen içersen de afiyet olsun" diyebilen o kızda değil.

    burada problem bundan mana çıkarmaya çalışan, her taşın altında kötü niyet arayan, bir arada gülebilen arkadaşların bile arasına problem sokmaya çalışan fırsatçılarda...
hesabın var mı? giriş yap