• beats'in 7 eylül 2016'daki apple etkinliğinde tanıttığı kulaklık.
    önceki modeline göre fark yaratan özelliği şarjlı kullanım süresinin 13 saatten 40 saate çıkmış olması. onun haricinde tasarım , kutu içeriği vs. solo2 wireless'ın aynısıdır diyebilirim.
  • yukarıda yazan arkadaşın aksine bluetooth'a sahip herhangi bir cihazla kablosuz olarak kullanabilirsiniz,iphone ile senkronizasyonu epey hızlı diğer cihazlarda da w1 çip sayesinde sıradan kablosuz kulaklıklara göre hızlı eşleşiyor.ses kalitesi güzel basslar güçlü hiphop,pop,electronic türlerinde iyi ama rock,country,metal dinliyorsanız pek size göre değil bu kulaklık ama benim gibi kulaklığın yukarıda belirttiğim türlerde yetersiz olmasını umursamıyorsanız alın yani tabi fiyatı sadece türkiyeye özgü değil genel olarak pahalı maalesef
  • -ulan resmen şarjı bitmeyen kulaklık yapmışlar; bitmiyor.

    -bazı tizleri boğuyor fakat genel olarak ses tatmin edici.

    -yıllardır bluetooth kulaklıklarda ses yüksekliği sorunu var diye bir geyik döner, çoğu bluetooth kulaklıkta öyle birşey yok. tabi bunda da öyle birşey yok.

    -özellikle parlak olanlar parmak izi tutuyor. ben mat siyah olandan aldım, o da parmak izi tutuyor. tabi parlak bitişlilere göre daha az. plastiktir, normaldir.

    -kulaklık pedi açık renkli olanlara pek yaklaşmayın; kullanıma bağlı pedlerin sararma ihtimali yüksek.

    -yazılımını pc ile güncellemeniz mümkün. beats'in sitesine girip, ürünü kaydettirip, yazılımını pc'nize kurmanız yeterli. ilk bağlandığı cihaza göre kulaklık otomatik olarak abuk subuk isimler alabiliyor, isim değiştirmek de bu yazılımla mümkün.

    -öyle zannedenler çok, çevremden biliyorum, sadece apple uyumlu değil, android ve pc ile de sorunsuz kullanılıyor. ben öyle kullanıyorum. tabi iphone'un hızlı bağlantı özelliklerinden yararlanamıyorsunuz.

    - fast fuel diye bir özelliği var ki aman aman. pili biten kulaklığı 5 dakika şarj ediyorsunuz, 5 dakikalık şarjla neredeyse 3 saat sorun çıkarmadan çalışıyor.

    -sıkmıyor, gayet rahat. ses açma- kısma, oynatma durdurma kontrolleri kulaklığın sol tarafında. çok da kullanışlı. fakat her kulaküstü kulaklık gibi kullanılan ortamın sıcaklığına bağlı kuağı terletebiliyor.

    -orijinal kılıfı allahlık. kulaklığı içinden çıkarmak dert, içine tekrar yerleştirmek daha beter dert. kulaklığı büzüp, sıkıştırıp içine tepiştirmek gerekiyor. tamam kulaklığın malzemesi dandik değil fakat insan tedirgin oluyor. kılıfın fermuar dişlerinin muhafazası yok. kılıf zaten zor bela kulaklığı içine alıyor; fermuarının kulaklığı çizme ihtimali yüksek. o yüzden amazon.com'dan lgtem filan gibi bir markanın kadife astarlı hardshell kılıflarından edinmekte fayda var.

    son olarak, dinlediğiniz müzik türüne bağlı olarak, marshall mid bluetooth kulaklığı da tercih edebilirsiniz. marshall marjor serisindeki kronik menteşe sorununu çözmüş gibi duruyor. marshall'ın müşteri hizmetleri de gayet iyidir.
  • başta justin bieber olmak üzere nicki minaj, allen iverson, amber rose, kendall jenner, popüler futbolcuların ve kırkından sonra meşhur olmuş pharrell williams'ın kullandığı kulaklık markası olan beats'in, malum yerlerde -altını çizerek söylüyorum- aynı ses kalitesini 1/4 fiyatına elde edebileceğiniz kulaklık modelidir. işin kötüsü bir nesil, "kulaklık" deyince beats'den başka bir şey düşünemiyor. genç kardeşlerime önerim şu:

    dr. dre ile falan uğraşmayın. bu adam beats denilen kulaklık markasını apple'a milyar dolarlara sattı. apple'ın yaptığı tek şey reklam zaten. ses konusunda yıllarını vermiş markalar var. beats'e ayırdığınız 1.000tl ile kelebeğin kanat çırpışını bile duyabileceğiniz kulaklığa sahip olabilirsiniz...

    küçük bir şey daha ekleyeceğim. kulaklık denilen şey bir prestij ürünüdür. herkes kulağa sahiptir ama duyarlı bir kulağa sahip olmak ayrıcalıktır. bugün kütahya'nın tavşanlı ilçesinin bilmemne kasabasında bile "beats" markasını görebilirsiniz ancak bir shure ya da beyerdynamic göremezsiniz. diyeceklerim bu kadar.
  • apple şubesinde macbook yada ipad alan üniversite öğrencilerine hediye verilen kulaklık.
  • 4 ay önce aldım ve sürekli kullanıyorum. arkadaşımın sennheiser wireless (modelini bilmiyorum) kulaklığıyla karşılaştırdım. benimki 300 liraya alınmış kulaklık kalitesindeydi karşılaştırmada. karşılaştırma testi şakira dinleyerek yapmadık. 10hz-90k arası tonlar dinlendi, distorsyon ölçüldü yani temelde freq response'a baktık.
    low range freq response yok, flat hiç değil, yüksek db bas var ama hayvan gibi distorsyon yapıyor sennheiser'a göre.
    aklınızda olsun kablo taktığınızda %100 performans artışı var bu modelde. özellikle low freq duymaya başlıyorsunuz. yani kablosuz olarak rezalet iken, kablolu olarak iyi bir kulaklık. fiyat performans olarak malesef 4/10

    ergonomik olarak rezalet, 56cm kafa çevresi var, yani small kask giyen adamım, yarım saat sonra kafamı sıkmaya başlıyor ve kulakları fena terletiyor.
    bir daha asla beats almam. b+w, sennheiser, b&o, bose, yamaha ve aklıma gelmeyen bir sürü iyi marka varken apple ecosystem'e uysun kalite olarak da kötü değildir diye düşünerek aldım. aynı hatayı siz yapmayın
  • beatsx gibi bir muhteşemlik varken (ikisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum) tercih edilmemesi gereken kulaklık.
  • ps4 ile kullanabilir miyim diye düşündüğüm kulaklık, bilen birisi bilgilendirirse sevinirim
hesabın var mı? giriş yap