• 50 karakter limiti olmasa "ben isletmeyi hic calismadan etmeden okurum yeaa diyen muhendislik ogrencisi" olacakti.

    hic dusunmeden konusan, kendini cok matah birsey sanan uyuz muhendislik ogrencisidir.
    (bkz: ben bugun bunu gordum)
  • sosyal seçimlik proje yönetimi ve girişimcilik dersi sınavına hesap makinesi ile giren biri tarafından söylenmesi gayet olağan bir söz
  • "istatistik ve iktisat teorisi derslerinin hocaları elinden öper o halde o mühendisin" şeklinde devamı getirilebilecek bir tanımlamadır.

    edit: entry'yle ilgili uyarıları için circasian ve kara mithat'a da teşekkürü borç bilirim.
  • çalışmadan değil de; "ışıklarda beklerken çalışsam bitiririm" diyen mühendislik bölümü hocası vardır.
  • ortalamanın gayet de üstünde taze bir mühendis olarak kesinlikle katılmadığım görüş. önüme getirin abuk subuk diferansiyel denklemleri, 3 boyutlu integraller alayım size, borulardan geçen içinde mürekkep damlatılmış kaynar kazanlı reaktörlerin bilmemne basıncını hesaplayayım, etin hangi bölgesini hangi sıcaklıkta nasıl pişirmemiz gerektiğini bulup bir de vitaminli süt veren inek klonlayayım size ama bana nolur hisse senedidir, income statementtir, gross marginlerle gelmeyin. deli olucam ne zor şey lan işletmeyle alakalı dersler.
  • çalışmadan olmasa bile sınavlardan once 2 saat baksa bitirebilecek olan mühendistir.
  • babam sırf can sıkıntısından 50 yaşında işletme diploması aldığından mümkün gördüğümdür. adam öss de ilk 1000'e giripte açık öğretim okuyan tek insandır bir de sanırım. istatistikten de hiç çalışmadan 96 ile geçmiştir. hoşunuza gitmeyecek biliyorum ama bunlar tamamen gerçektir.

    bu adam aynı zamanda tek bir tane çıkmış sorular kitabı bitirerek yanılmıyorsam 91 senesinde öss ilk bölüm 11. si olmuştur.
  • hukuk derslerini geçebilsem olacağım türdür. arkadaş mantıken atınca bu kadar yanlış çıkan başka bir ders olamaz.
  • iibf'de yer alan disiplinleri ciddi ciddi önemseyen insanları görmemi sağlamış hayali kahraman. ya hayır, biz de okumasak inandıracaksınız beni süper bir adam olduğuma. resmen dünyada 6.5 milyar işletme öğrencisi yaşıyor be. nedir bu ayrıcalıklı görünme çabası ?

    kar maksimizasyonu yapabiliyorsun diye kendini cern'de mi sandın bre denyo.

    kederli edit : entry'i yazdıktan sonra bi baktım, akmış başlık. tabii ülkede beş milyon üniversite, her üniversitede ilk açılan fakülte iibf olduğundan, her işletme bölümünün en az 50(yer yer 200) öğrencisi olduğundan, öğrencileri gelmiş, biz atomu parçalıyoruz aslında bölüm hiç kolay değil muhabbetini dantel gibi işlemeye başlamışlar. dersler kolay diye kimse bize aptal muamelesi yapmıyor ki arkadaş, bizzat ben iibf öğrencisiyim halihazırda.
    bir kere hanginiz lisede "kardeşim ben işletme okuyacağım siyo olacağım siyo" diye yola çıktı, eşit ağırlık seçti ? hepiniz seve seve fen yapamadığınız, matematikten elektrik alamadığınız, sözelle yürürüm hacı ben buradan dediğiniz için seçmedi mi ?

    idealist işletmeci görmedim, varsa da saygı duyarım.
  • benim, biziz. eşit ağırlık olsaydık boğaziçi işletme kazanırdık, hepimiz. öyle evet.
hesabın var mı? giriş yap