• (bkz: kış uykusu)
    (bkz: yeni rte'ler yetişiyor)

    edit: başlık başa kalmış ya la.
  • diyelim ki ekmek almaya gitmedi. bu sana bir çocuğu öldürme hakkı mı verir.
    çocuk diyorum dikkat et, çocuk amına koyum çocuk!
  • ekmek almaya ekmekle gidilmeyeceği için, ve bu durum bir çocuğu öldürmeyi haklı çıkaramayacağı için salak salak tezlerle savunulamayacak saçmalık..
  • uzerinden 500 kusur gun gecmisken, hala daha ortada bir dava dosyasi bile yokken, birilerinin kalkip akli sira katil polisi ve ona "emri ben verdim" diyenleri aklama cabasi olarak, masum bir cocugun olumunu mesrulastirmaya yonelik kurdugu ahmakca, insafsizca, ahlaksizca, onursuzca, medeniyetsizce ve asagilik cumledir.
  • elinde ekmekle ekmek almaya giden akl-ı evvelleri ifşa eden başlıktır aynı zamanda. lan sığır! ekmek almaya gidiyor çocuk elinde niye ekmek olsun?
  • berkin'in ne sebepten dolayı olursa olsun dışarıya çıkmış olması sonucunda, katil polis ve ölüm emri veren hükümetin bu durumda bir insanın hayatını sonlandırma haklarını kendilerinde bulmaları mı doğal ya da yasal oluyor ? savunacağınız ve ya aklamaya çalıştığınız şeyleri yaşlarınıza ve bilinç seviyenize yakıştırarak gözden geçirin rica ediyorum. burada insanlara düşüncelerini paylaşmak adına var olan insanların, bir insanın hayatının hiçe sayılarak yok edilmesinin haklı taraflarını arıyor olması çok büyük bir zavallılıktır. neyse ki yakın zamanda haram yiyen bağırsak kanseri, harama şahitlik edenler de telef olacak. o inandığınızı sandığınız tanrının sizlere tokatı çok büyük olacak canlar.
  • bir tür hırsız repliği. yani hani hırsıza, hırsız mısın diye sorarsın, arkasından kendisi cevap veremez ya da hırsız değilim ben ya der ve saçmalar, saçmalama sırasında dikkati başka yerlere çekebilmek için, başkalarına çamur atar. hoş ne kadar da insanları kandırmış olduğunu düşünse de, sadece kendini kandırır. ayrıca bir katil repliğidir de, katil de aynı sebeplerle böyle bir repliği kullanabilir. tüm ahlaki, dini veya hukuki değerlerin içerisinde, bu tarz bir yalanın ya da saçmalığın eşitliği varlıksal çürümedir.

    (bkz: çamur at izi kalsın)

    düzeltme: evek düzeldi.
  • bir daha ekmek almaya giderken yanımıza "ekmek kırıntısı torbası" almamız gerektiğini salık veren ve ekmek almaya gitmeyenlerin ulu orta öldürülebileceğini ima eden çirkin başlık.
  • bu vesile ile bir çocuğun bakkala değil de gösteriye gittiği için vurulmasını mazur göstermeye, hafifletici neden bulmaya çalışanlara diyeceğim şudur " filistin li bir çocuğu sırf taş attığı için öldüren/yaralayan israil polisi sıçsın suratınıza pislikler".
hesabın var mı? giriş yap