• ne yalan soyleyeyim, duyunca tasak gectigim fakat oyunlarini gorunce saygi duydugum takim. "frizbinin takimi mi olur la?" tandansli dusuncelerim, sans eseri izleme firsati buldugum bir antrenmanlari sonrasi degisti. amerikan futbolu'nun darbesiz ve daha az aci verici olan versiyonuna benziyor, cevik ve atak olup kosmayi gerektiren bir hadise gercekten. ha bi de exchange kız öğrencilerin ilgi göstermesi sebebiyle takımın yarısı taş, bu bile oynamak icin yeter.
  • buraya giden erkekler ekseriyetle single ve abaza değildirler. yalnız bazen eski takım arkadaşlarının iftaralarına maruz kalırlar.

    edit: biri buraya giden erkekler ekseriyetle single ve abazadır diye saçma bir laf etmişti ama silmiş entrysini.

    o single ve abaza erkekler katıldığı en son turnuvada (odtü turnuvası) sondan ikinci olmuşken müthiş bir gelişme göstererek çanakkale turnuvasında üçüncü olmuştur. bu seneki odtü turnuvasında ise beşinci.
  • entry silip giden yok, uçurulup geri dönen yazar var. saçma laf mı, hasiktir oradan. bilkent fotoğrafçılık kulübü'nün ardından en "belki karı-kız buluruz" topluluğudur bu takım. hiç bana ayak yapmayın, iftiraymış. ahaha, başlığı 2009'da açan arkadaş da eminim iftira atıyordur. hiç kimse single ve abaza olduğunuz için tabak fırlatamazsınız demiyor, exchange kızlar ve doğudaki yabancı + dişi speaking hocaları için bir kısım abazanın en ufak bir zevk almadan yaptığı sporun bilkent içerisindeki kulübüdür diyor.

    gören de götümden uyduruyorum zannedecek, insan reddiye yazmadan evvel başlıktaki diğer entrylere bakar. tekrar ediyorum, buraya giden erkekler ekseriyetle single ve abazandır. sadece ve sadece bu spora ve bu takıma gönül vermiş bilkentli hatunlar için bir sempati beslemekteyim ki onlar ne yüce insanlardır, bu spordan zevk almayı bir şekilde başarabilmektedirler. beni bir de eski oyuncu zannetmişler, ne işim olur böyle sikik sporlarla? içinizden düşük çeneli bir çok insan ve kaptan tanıyorum diyeyim, sen anla.
hesabın var mı? giriş yap