• kıza çakmayı hak etmiştir.
  • üçüncü seçeneği devreye sokan piçtir.

    kerem bir bakar mısın
    ne var abi?
    senin sülaleni sikerim,orospu çocuğu
    vurma abi
    sus sikerim belanı senin,siktir git
  • art niyetlidir. kıza o piçle diyaloğu kesmesi için baskı yapılmalıdır.
  • niyeyse bütün suçun itelendiği piçtir. lan kızın hiç mi suçu yok aq? başkasından niye bu kadar değerli bir hediye alıyor?
  • aldığı hediyenin götüne sokulması gereken piç. ya ben çok farklı dünyalarda yaşıyorum ya da millet artık aşmış. gerçi ben gerikafalı olduğum için anlayamıyordum böyle şeyleri. ne bileyim mesela hiçbir erkek benim kız arkadaşıma, doğumgünü vs gibi özel bir gün haricinde o boyutta bir hediye almaya cesaret edemez. hadi diyelim bi dingillik yaptı tanımıyordu beni aldı. kız arkadaşın o hediyeyi kabul etme ihtimali yok yahu. kaldı ki bana laga luga yapacak. bu muabbetler iki sevgili, iki aşık arasında asla gerçekleşmez. bu muabbetler çıkan, flört eden, tanımadan ilişkiye başlayıp birbirlerini çıkarken tanıyanların arasında yaşanır, çok net.
  • sevgilisi varken başka bir adamdan pahalı bir hediye kabul eden cibiliyetsiz karıyı direk şutlayın zaten, ama bu bahsi geçen piçi de bi tartaklamadan bırakmayın.
  • dayağın neden cennetten çıkma bir araç olduğunu gözler önüne serer. dövün amk.
  • biz fakir işsizlerin veya geleceğin işsizi olacakların korkulu rüyası olan piçtir.

    halbuki çalışan , ortalama düzeyde maaş alan adama iphone ne lan ? 10 15 taksite satıyolar aq , aylık sigara parasından ucuz.. şimdi sorunu iphonea , yavşak piçe yüklemeyi bırak , birini kaybedeceğini düşünüyorsan zaten t zaman içerisinde kaybedersin. her şeyi bırak bir iphonea tav olan kızdan ne sana ne iphoneu alana hayır gelmez.. siktiret , gideceği varsa zaten gider.

    ha eleman yavşak mı ? yavşak tamam ama biraz da dönüp karşındakine bakmayı bilmen lazım .. o eleman ne kadar yavşaksa , o hediyeyi alan da bir o kadar yavşaktır . üstelik tırt bir hediye ile günü geçirecem diye düşünen sen de yavşaksın o zaman. velhasıl kelam yavşaklar dünyasında yaşıyoruz ..

    haydi hobaaa ..
  • saygiyi hak eder cunku kizi sevgilisinden daha iyi taniyordur. benim gibi laf olsun diye degil,gercekten dusunerek, kizin ne istedigini, neyi begendigini analiz edip karakterine gore hediye alir. kizin karakterine gore hediye pahali hediye demekse zaten benim orospuyla isim olmaz.
hesabın var mı? giriş yap