• hala başlığının açılmamış olmasına şaşırdığım, ankara konur'un yeni gözdesi. gerçi pek yeni de sayılmaz artık. yaz tatili başlamadan hemen önce açıldı diye hatırlıyorum, neredeyse bir yaşına basacak yani mekan. fiyatlar uygun, menü geniş, sunum şahane, yeri de pek güzel, e daha ne olsun? ailecek severek takip ediyoruz.
  • tatlı istendiğinde kahvenin ikram olması on numara. 2 liraya cookie ye, yanında kahve iç 2 lira verip çıkıyosun. hala öyle mi bilmiyom da, geçen aya kadar öyleydi. ankara, konur'daki bourbon coffee'den bahsediyorum, başkası var mı bilmiyorum.
  • şu an mekandayım. tamam fiyat uygun fakat arkadaş masaya bir kutu ketçap mayonez koyamadınız mı.küçük tat mayonez ketçap koymuşunuz bozuk tadı var. kumpirin tadını mahvetti. artı masalarda peçete yok kumpirle 1 peçete getirdiler. onunla da neremi sileceğimi şaşırdım.
  • heyt be masalara pecete koymuşlar. kutu mayonez ve ketcap da istiyorum.
  • son 2 yıldır istisnasız her ankara ziyaretimde oturduğum mekandı.

    an itibariyle yan masamda kahvaltı yapmak için oturan 3 müşterisine cinsel yönelimlerinden ötürü servis yapmayarak içtiğim her kahve ve yaptığım her kahvaltı için beni pişman etmiştir.
  • trans bireyleri içeri almayan ayrımcı kafe.
    bu insanlar kafeye alınmıyor kendilerine karşı etten duvar örülüyor, içeriden bir müşteri de "ayrımcılık yapan bir yerde oturmaya devam edemem" diyerek mekandan ayrılmıyor ya.
    yazıklar olsun diyorum.
  • ozellikle ruanda ve burundi'de daglik alanlarda ve yuksek rakimli bölgelerde yetisen düz yarik çekirdekli arabica kahve ' nin cins adi.
  • filtre kahveye başladığımdan beri değişik kahveler denemeye gayrt ediyrum. her siparişimde bir sevdiğim bir de yeni bir kahve siparişi veriyorum. sıradaki kahvem bu türde bir kahveydi.
    kronotrop markasından ruanda mahembe pb. genel olarak güzel bir türk markasıymış kronotrop. ilk denediğim ürün bu oldu malesef. malesef diyorum çunku beni kesinlikle sarmadı. çok kötü bir aroma kokusu var. çok da anlamıyorum kahveden asidik mi değil mi. burbon tür kahveyi de sevmiyormuşum. onu anladım bu arada. çok fazla çiçek kokusu var. ürün kötü demiyorum, ürünün açıklama sayfasında ne yazıyorsa hakkaten oymuş. ama ben o yazıların ne gibi bi tecrube yaşatacagını bilemediğim için sevmedigimi yeni anladım*.
hesabın var mı? giriş yap