• leonardo dicaprio'nun pek umursamadığı olay.
  • çok çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmeyen olay
  • johnny depp ve tom cruise da şimdiye kadar alamadıysa normal durumdur. kendisinin en iyi performansı twelve monkey filmindeydi ve o sene de kısmetsizlik the usual suspects'te kevin spacey vardı karşısında ve doğru bir kararla ödül kevin spacey'e gitti. benjamin button'da ise öyle aman aman bir performansı yoktu bence. alsaydı haksızlık olurdu. twelve monkeys hariç `the assassination of jesse james by the coward robert ford` filminde de çok iyiydi ama ne altın küre ne de oscar adaylığı bile vermemişler ne yazık ki.

    bu sene de aktörlüğü bırakacağını açıklamasıyla oscarlarda öne geçtiği bir gerçek ama performansı öyle ahım şahım değil ve ödülü kazanırsa sırf oyunculuğu bırakacağını açıklamasıyla kazanacak gibi. kendisini seven birisi olarak bu rolle kazanmasını istemem şahsen. cogan's trade'de alsın bak oscarı ona bir şey demem herhalde çünkü yönetmeni andrew dominik. iyi performans göstereceğine eminim.
  • 2012'nin subat ayinda gecerliligini yitirecek tespit.
  • muhtemelen 62 yaşında yönetmen olarak alacaktır. ya da öldükten sonra akademi onur ödülüyle taltif edilecektir. akademi'nin huyudur, ölen oscarsız oyunculara pamuk niyetine oscar vermek!
  • akademi kriterlerine göre çok başarılı bir oyuncu olmasına rağmen halen ona cuk oturan rolü bulamadığından dolayı kaynaklandığını düşündüğüm olaydır. mesela bazı oyuncular ikinci üçüncü adaylığında falan oscar kazanabilirler hatta ilk kez aday olup oscar alanlar bile olmuştur. lafın kısası oscar kazanma işi oyuncuya cuk oturan rolün denk gelmesiyle alakalıdır ve her oyuncunun hayatının rolü olabilecek bir rol mutlaka vardır. brad pitt daha bu rolü bulamamış oyunculardan sadece birisidir. bence oscara en çok yaklaştığı rol yardımcı erkek oyuncu dalında da olsa twelve monkeys filmindeki performansıdır.
  • brad pitt'in ve büyük ihtimalle komedi filmleri ile ünlü oldu diye jim carrey gibi bir yetenek huzmesinin oscar ödülü alamaması ara sıra hüzne boğar içimi.

    sonra brad pitt'e acıdığımı ve dünyanın en salak erkeği konumunda olduğumu fark eder ve kendime gelirim.
  • normalde en iyi oyuncu ödülü en karmaşık tipleri başarıyla canlandıran oyuncuya verilir fakat oscar akademisi bu ödülü en haksız biçimde dağıtan yerdir bu yüzden alamaıştır. brad pitt oniki maymun ve ihtiras rüzgarlarıyla bu ödülü haketti ama vermediler.
  • - bu oscar angelina'dan güzel mi?
  • hiç başbakan olamamış deniz baykal gibidir. sonları aynı olmasa bari...
hesabın var mı? giriş yap