• efendim buse terim eşi ve iki çocuğuyla akmerkeze gitmiş. girerken de tabii ki araçlarını 30 lira ücret mukabilinde valeye bırakmışlar. kendileri park edecek değiller sonuçta. daha sonra akmerkezden çıkıp arabalarını istemişler valeden. ama vale yarım saat sonra getirmiş araçlarını. bu garibanlar da 5 derece soğukta beklemek zorunda kalmış.
    kendi ifadesiyle olay şöyle olmuş:

    tam 30 dakikadır donarak araba bekliyoruz. bu servis için 30 tl gibi faiş* bir rakam alıyorsunuz. kapasitenizden fazla arabayı yoğunluk varsa almayın. ayıp!

    yazık la kimin çocuğuysa.

    evet efendim editlere geçelim. aslında bu kadar çok cevap geleceğini düşünmemiştim ama ülkede magazin ve seks her zaman satar diye boşuna demiyorlar.

    1-bu başlığı açıp ekran görüntüsü vs. yüklemek toplam 2 dakikamı aldı. sigara içmem, sigara molasına çıkmam, çayımı alıp balkona çıkıp "bi hava alıcam şekerim" tribine girmem. zaman yönetimi konusunda da bir sıkıntım yok. hem işimi yapıp hem başlık açabilirim, hem de ekşisözlüğü takip edebilirim. bunları bir arada yapamıyorsanız sizin probleminiz. benim işsiz olmamdan ziyade siz kafanızı kullanamıyor olaiblirsiniz.

    2- parasını verip alamadığı hizmet için şikayet etmek tabii ki en doğal hakkı. ama arabası gelene kadar küçücük çocuğunu soğukta bekletip sonra da valeye kızmak ne kadar doğru bir davranış bilemiyorum. içeride beklersin, araba gelince kocan telefonunu çaldırır (arar demiyorum bakın çaldırır diyorum, biz fakirler alışkanlıktan dolayı öyle yapıyoruz, çünkü eskiden 1000 dakika her yöne paketleri yoktu) sen de gidip arabaya binersin. küçük kız 30 dakika soğukta bekledi diyerek niye ajitasyon yapıyorsunuz?

    3- eğer üşümek istemiyorsan kapalı otoparka bırakırsın arabanı (akmerkez'e 1 kere gittim ama avm olduğuna göre kapalı otoparkı vardır sanırım). araban lpg li olduğu için kapalıya almıyorlarsa bilemeyeceğim. az yiyip kendinize benzinli bir araba alın. açık otoparkları biz fakirlerin lpg li araçlarına bırakın.

    4- babasını hiç sevmem, babasını sevsem bile babası veya kocası sayesinde hayattaki tüm zorlukları aşmış (veya hayatta pek zorluk yaşamamış diyelim) kişilere karşı bir gıcığım var, engel olamıyorum. dünyadaki tüm imkanlara rağmen, canının istediği konuda en iyi eğitimleri almasına rağmen hala daha "fatih terim'in kızı" diye biliniyorsa ben bu kişinin kazandığı parayı kıskanırım tabi.

    son olarak madem bu kadar popüler oldu başlık, bi faydamız dokunsun.

    (bkz: engin ustaali icin adalet)
  • algı operasyonudur. bjk yenilgisini vale olayıyla unutturmak istiyor olabilirler.
  • iki çocuğu olmasının daha fazla haber değeri taşıdığı haber. ne zaman evlendi lan bu.
  • bedeli ödenen bir hizmetin asıl amacına uygun bir şekilde uygulanmamasına karşı haklı bir tepkidir. yarın senin başına da geldiğinde usul usul yarım saat beklersin o zaman arabanı.
  • haklı isyandır ama herkes buse terim gibi baba parası yemiyor ki kapasitesinden fazla almak zorunda adam. *
  • geç içerde bekle ablacım
  • haklı bir isyandır, isyanı yapanın cinsi, kişiliği, kimliği farketmez.
  • kebapçı dayağından sonra bir de vale dayağını kaldıramaz bu kamuoyu. tatsız sonuçlanmaması sevindirmiştir.
  • başlığı açan arkadaş 30dk bankada sıra beklemek zorunda kalsa bile rezalet başlığı açacak bir tip. gelmiş burada 30dk soğukta bekleyen insanların durumdan şikayet etmesini eleştiriyor. cidden işiniz gücünüz yok mu sizin?

    beni de 30dk bekletseler ben de tepki gösterirdim. tepki göstermeyip koyun gibi beklersen o senin sorunun.
hesabın var mı? giriş yap