• canan karatay tek başına doğru ya da yanlış şekilde gıda endüstrisini etkiliyor. doğru ya da yanlış şeyler söyleyerek tüketimi bir yerden başka bir yere yönlendiriyor. insanların beslenme şekillerini değiştiriyor. şeker endüstrisi için ciddi bir tehdit mesela...

    bir seferinde bir oturuşta 72 zeytin yediğini söylemişti. zeytinciler tüm akdeniz ve özellikle kuzey ege, güney marmaraya heykeli dikse bile şaşırmam.

    ama yazdığım gibi uzman olmadığım için doğru mu yanlış mı söyledikleri bilemiyorum. aklım doğru olduğunu söylüyor ama bunu belki de hiç bilemeyeceğim..
  • heykeli yumurtadan yaparlar herhalde
  • heykeli dikilecek bir katkı yapmamıştır denilebilir belki ama kendisine saçma sapan tavsiyeler veren insan demek biraz hafif kacar. zira muhtemelen kendisi bu sözlukteki çoğu insanın yaşamı boyunca okuduğu kitap sayısından fazlasını yazmıştır.

    (bkz: profesör doktor)
  • dolandırıcıya paraları poşetleyip götürürken ki bir enstantane olabilir mesela. altına da bakın bu bir profesör yazılabilirse süper olur.

    (bkz: abukluklar ülkesi)
  • "çayın içine tereyağı koyun" diyecek kadar mantıksız olan ve bilim çevreleri tarafından dikkate alınmayan bir insanı kim , nasıl ve ne şekilde profesör yaptı bilemiyoruz ancak heykelini kimin dikmeye çalıştığını biliyoruz.
  • ustaya saygıdır.
    ama umarım heykeltraş eseri çıplak olarak yorumlamamayı tercih eder.
  • gıda ve ilaç sektörü tarafından habire itibarsızlaştırılmaya çalışılan korkusuz kadın. zaman sürekli onu haklı çıkardı. her zamanki gibi ölünce değerini anlayacağız.
  • canan karatay'ın yöntemiyle 35 kilo vermiş biri olarak gelsinler heykeli götüme diksinler cık demem. kadın günde 6-7 öğün yemek yiyen gerizekalılara inatla çıkıp 2 öğün yiyin dedi. tabi 6 öğünden 2 öğüne düşünce bizim aç milletmiz durur mu? hemen kadını topa tuttular. azıcık boğazınızı tutarsanız kilo verirsiniz arkadaşlar.
  • hekimlerin, diyetisyenlerin ve bilimum hard scienceçı zevatın ziyadesiyle nefret ettiği bir zatın heykelinin dikilmesidir.

    (bkz: pseudoscience)
  • gıda endüstrisi tarafından taşa tutulan kadının heykelinin dikilmesi olayı.

    kadın reklamı yapılan ve ambalajda satılan şeyleri yemeyin , bir gıda maddesi paket içinde aylarca bozulmuyorsa sağlıklı değildir demiş. ve bunu söylerken sağlam üniversitelerin raporları elinde konuşmuştur. dolayısı ile kalp , damar ve iç hastalıkları dalında profesör doktor ünvanı olan birine bok atmak ekşici piçlere 3 5 gömlek bol gelir. ancak ve ancak bu gıda sanayiinin paralı köpekleri havlayabilir.
hesabın var mı? giriş yap