• konuyu şu yüzden açtım, bir şeyler dönüyor ve eminim ekşideki bir çok yazar da bunun farkında.

    tam akp eriyecek, oylar farklı bir yerlere gidecek derken bugünlerde 2 gündemle akp'nin elini rahatlattılar

    1- başörtülü hakim çıkışı
    2- sözcüdeki ayasofya haberi

    yakın zamanda da kılıçdaroğlu uyuşturucu kaçakcıların vergi alacaksın gibi bir çıkışı vardı ki akpde havai fişekle kutlandığına eminim

    chp içinde akp'nin oy kaybetmesi ile hemen muhafazakarları birleştirecek çıkışlar yapan isimler de uzaklaştırılmıyor , niçin?

    çünkü akp’nin iktidarda kalması için dizayn edilmiş bi chp’miz var.

    tamam, sarıgül gibi partiyi bölmek bize yakışmaz lakin bir şeyler de yapmalı, chpyi bölmeyelim chp hep akpyi iktidara taşısın, mutlu mesut yaşamlarına devam etsinle rmuhalefet olarak, bu mu istenen? oylar bölünmemeli ama yeni bir parti şart gibi.
  • uzun zamandır sözlük tarihinde açılmış en mantıklı başlıktır, yazar kişiyi tebrik ederim.
  • muharrem ince ve memleket hareketi tam da bu yüzden partileşerek türkiye'yi bu çıkmazdan kurtaracaktır. iktidar olur olmaz, yüksek oy alır ya da almaz bunu millet bilecek lakin akp'den umudunu kesmiş milyonlarca insan chp'ye de gelmiyor ya da chp yüzünden muhalefete geçmiyor. insanlara yeni bir yol lazim.
    muharrem ince, ümit özdağ gibi milli duruslarinda şüphe olmayan muhaliflerin 3. bir yol açması lazim. yoksa hepimiz çok iyi biliyoruz ki erdoğan ilk seçimde 10 kez yendiği bu muhalefeti yine yenecektir.
  • hadi oradan avanta ve sadaka üzerine yaşamaya alışmış ahlaksız insanlar akp'ye oy vermeye devam etmek için bahane arıyorlar zaten...

    asıl chp sırf oy uğruna inandığını söylemekten geri durursa akp'den farkı kalmaz.. oy vermeyen vermesin yetti artık mağduriyetiniz...
  • sözcü denilen gazete chp’nin egale ettiği salak ulusalcıların gazetesidir.

    bunları elimine edince chp yoldan çıktı diye ağlıyorsunuz sonra gelip sözcü=chp diyorsunuz.

    ulusalcılar türkiye’nin en kanser siyasi yapısıdır, her yöne döndükleri için siyaseti kitliyorlar.
  • oy kaybeden tiranların, politika bakanlıklarına ayırdığı bütçeyi arttırma eğilimi ile açıklanabilir. aynı zamanda aktroll tespiti olduğuna da eminim.

    ne başörtüsü mevzusu ne ayasofya açıklaması ne tank palet fabrikası mevzusu ne de vergi mevzusu skandal falan değildi. anlamak isteyen hepsini anlar.

    pandeminin ortasında, ekonomi tepe taklak giderken ayasofyaya açılış yapmak tüm dünyayı karşına almak skandal değil de nedir? ne yazacaktı sözcü? mağduriyet hikayesi yazmayın boşuna herkes olanın farkında. ayasofyanın tam da bu şekilde bir skandalla cami yapıldığını herkes biliyor. muhalefet ses etsin de oy alalım diye açtılar biz de yedik.

    umarım daha mantıklı ve daha sık şekilde tekrarlanır ve iktidarın köpeği olan medya elemanlarının olayı yanlış yansıtmasına izin verilmez.

    bunları skandal sananlar
    1) mevzudan haberleri yok söyleneni açıp araştırmamışlar. tarafsız incelememişler
    2) aktroller
    3) geçmişten haberi yoktur. bu konular 10-20 yıl önce tabu falan değildi. madem ayasofya kırmızı çizginiz rte açmayacağız diyince neden akp oy kaybetmedi?

    sosyal hayatta inançsız olan en az %10luk bir kitle var. ilk hassasiyeti inanç olmayan da en azından %20 vardır. kalanında çoğunluğunun sade ılımlı müslüman olduğunu varsayıyorum. bu durumda gidip de 3-5 radikal islamcı, tarikat, şeyhin hayat tarzının kendinize dayatılmasına ses etmezseniz. yobazlar insanlara ölüm fermanı verip milletin karısını cariye alma planı yaparken de izlerseniz. neyi tartışıp neyi tartışmayacağımıza bunların karar vermesine izin verirseniz. alkol, yılbaşı, milli bayram yasaklanırken sesinizi çıkarmazsanız daha uzun yıllar tarikat müridi gibi yaşarsınız.
  • kılıçtaroğlu'nun 9 seçime girip kazanamadan o koltukta neden oturuyor sanıyorsunuz ? siz hiç 9 savaşa girip ölmeyen komutan biliyor musunuz ?
  • 1-) başörtülü hakim çıkışını chp yapmadı

    2-) akp'den oy gitmesin diye adamlar hiç konuşmasın mı

    3-) tek parti chp mi? chp ve akp dışında parti yok mu. ulan sanki akpye oy veren adamlar chpye akın edecek.

    başka partiye versin ya da oy kullanmasın?

    "abi cehapeye kızdım oyum yine akp'ye " bu mudur yani olay?

    siz de akp'ye oy vermeye bahane arıyorsunuz hacı.

    edit: altta adam chp'ye alevici fetöcü demiş ya amk.

    ulan tabi ya aleviler, solcular, cehape hep destek oldu fetöye. akp yıllardır fetöyle savaşıyordu da işte aleviler gitti fetöye destek oldu biliyor musunuz amk.

    bu ülkede akıl sağlığını kaybetmemek zor gerçekten.
  • haber, birilerinin söylediği söz vs. skandal olacak şeyler değil. chp'nin gözü üstünde kaşı varsa zaten suç olacak. kapasitesi düşük olanlar ve aynı zamanda infosphere'i dar olanlar inanacak. durum bu. yoksa 4-5 tane saray, sayısız elle tutulur skandal varken, batan ekonomi varken, çöken kurumlar varken, partinin içindeki birinin bağlamından koparılmış sözleri ya da içeriği ne olursa olsun bir haber skandal değildir. akp'ye gelince skandal çıtası gökte, chp'ye gelince yerde.
  • zaten akp'nin karşısında güçlü rakip olmadığı için kazanıyorlar. akp'li değilim ama kılıçdaroğlu'na ya da meral akşener'e ben de oy vermiyorum şahsen. şimdilik en doğru karar oy kullanmamak.
hesabın var mı? giriş yap