• öncelikle anneye hayvan denmez hayvanlık bizde onu belirtelim. ama başlık açarken 50 karakter sınırı falan derken öyle yazmış bulunduk. hunharca falan deyip milenyum kelimeleri de kullanmak istemedim entel entel. zaten "gibi" diyoruz ve amacımız hareketi tanımlamak asla anneyi değil. anneler her zaman kutsaldır o ayrı ve bu açıklama bu kadar yeterli olmalı içimizdekini anlatmaya.

    gelelim konumuza. teyzeciğim, ablacığım, arkadaşım hiç mi acımıyorsun küçücük çocuğa? ne bu şiddet bu celal? çocuğun ağzını yüzünü öyle bir siliyor ki şiddetten boynu bir oraya bir buraya savruluyor yavrucağın. oturduğu koltuğa duvara oraya buraya sürtüyor kafası her darbede. küçücük ellerini avuçlarına alıp parmaklarını çekiştire çekiştire öyle bir siliyor ki görünce ödüm kopuyor parmaklar kopup o mendilin içinde kalacak diye. her zaman her yerde karşıma çıkıyor bu görüntü. kendimi tutamıyorum bazen ya oha yavaş biraz diye çıkışasım geliyor. sana ne ulan sana mı soracağım siktir git dese problem. sayın anne, daha ne kemik ne kas yapısı doğru dürüst gelişmemiş yavruceğizin. cildi hassas. abanılır mı o kadar? onu geçtim psikolojisini düşün çocuğun. derdin ne problemin ne? birşey yedi de elini yüzünü pisletti diye kızıyorsan çocuğa aç mı kalsın? ya da o şekilde daha hijyenik olacağını sanıyorsan elinde kalırsa ne olacak çocuğun kolu bacağı? lütfen. hiç sağda solda görmedim duymadım ama çocuğunun elini yüzünü silerken en azından bir parmağını falan kırmış çıkarmış bir anne örneği olacağına neredeyse eminim. ve eminim ki hepiniz çok seviyorsunuz çoluğunuzu çocuğunuzu ama ayı yavrusunu severken öldürürmüş. burada da ayı oldu ama atasözü yani direk aktardım. neyse mevzu bu değil. biraz daha dikkat biraz daha özen. lütfen.
  • şu arabaların arka camı önüne koyulan oynar başlı köpekler vardı ya, işte çocukların bazen bu köpek gibi davranması sonucu ortaya çıkan tablodur, karakterdir, dramdır bu anne.

    yeni mi doğdun a çocuğum, boyun kasların var senin, başını dik tutabiliyorsun da neden ben ağzını silerken gevşeyeyazıyorsun da beni sözlük köşelerinde madara ediyorsun? o çukulata ağzına yüzüne böyle yapışıp kurumadan bitiremez miydin hem? yemeğini ağzınla değil de yüzünle yeme be çocuk! of be çocuğum!

    (bkz: çeneye damlayan yemeği kaşıkla toplama hareketi)
  • sinirlenmiş annedir.
    o değil de sinirlendiği şeyden dolayı acizliğini daha aciz birinden yavrusundan çıkarmaktadır.
    kime kızdınsa git onla hesaplaş anne.ne istersin el kadar bebenden ve avuç kadar yüzünden..
  • aynı annenin koruma faktörü yüksek güneş kremini de hayvanlar gibi sürmüşlüğü vardır.
  • aynı annenin, çocuğuna külotlu çorap giydirirken külotlu çorapla birlikte çocuğu havaya kaldırdığı da görülmüştür.
  • genetik kodu bozup zombi nesli yaratma çabası içindedir. red queen'in vücut bulmuş hali.
  • yediği herşeyi vücut yüzey alanının %80'ine bulaştırmayı becerebilen çocuğun sinirli annesidir. çocuğunun yüzünü silerken içinden de ''seni doğurduğum güne lanet olsun amınakoduğumunçocuğu'' der.
  • nasıl banyo yaptırdığını düşünmek istemediğim annedir.aklıma nerden geldiyse,
    (bkz: halı yıkamak)
  • bilgisayar kasasının içinin tozlu olduğunu görüp, "tozunu alan" annedir.
hesabın var mı? giriş yap