• haber linki
    twitter linki

    milli dans sporcusu olarak türkiye’yi dünya şampiyonalarında temsil eden, türkiye ve dünyada çok sayıda ödül kazanan genç dansçı deniz erkan sancak (17), eğitimine abd’deki purchase college’da devam edebilmek için sanatseverlerden destek bekliyor.

    alanında otorite olarak kabul edilen devlet opera ve balesi koreografı binnaz dorkip’in “44 yıllık meslek hayatımda şimdiye kadar karşılaştığım ‘tek’tir” diye tanımladığı deniz için oyuncu ve yönetmen erdal beşikçioğlu da “çok az sanatçıyı, sanatçı evresine vardıracak bir yetenek, özveri, disiplin ve sahne aurasına sahip... çok iyi bir eğitimle sadece türkiye’ye değil, dünyaya kazandırılacak büyük bir sanatçı olacağını düşünüyoruz” diyor.

    ve böyle haber devam ediyor. deniz' in yüzde 50 burs alması, ailesinin maddi imkanlarının yeterli olmaması sebebiyle 25bin dolar desteğe ihtiyacı varmış.
    haber linki sonunda yardımcı olmak isteyenler için hesap numaraları mevcut.

    şimdi herşey bir yana bu haberi sabah twitterda gördüm, haberi okuduktan sonra da altındaki yorumlara baktım. insanlar modern dans nedir amk diye düşünebilir, çok para bu nerden bulunacak diye düşünebilir falan filan.
    ancak yapılan yorumlar twitter ortamının (aslında tüm sosyal medyanın) ne kadar orço dolu olduğunu, iş sosyal medya yorumculuğu olunca herkesin nasıl duble troll hale geldiğini, insanlıktan nasibini almamış insan görünümlü karaktersizlerin aramızda sinsi sinsi gezindiğini anlamamı(zı) tekrar sağladı. lanet olsun sizin insanlığınıza lanet olsun o yorumlarınıza.
hesabın var mı? giriş yap