• odtü makina mühendisliği öğretim üyelerinden. amerikalıdır. termodinami ve ısı üzerine çalıştıktan sonra solar sistemler üzerine çalışmaya başlamıştır.
  • kendisinden termodinamik alamadığım için çok üzüldüğüm insandır... sınavları klasik sınav tiplerinin dışında kaldığı için çoğu öğrenci tarafından zor olarak nitlendirse de kimin daha hızlı hesap makinası kullandığındansa kimin konuyu daha iyi kavradığını ölçmeye çalışır...
  • odasinda don t mess with texas yazan super hocadir.
  • türkiye'ye geldikten sonra türkçe dersleri almış ve zamanla iyice ilerletmiş hoca. ancak türkçe öğrenmeye yeni yeni başladığı dönemlerde termodinamik dersindeki öğrencilerin sınavda yüksek başarı göstermesinin ardından dersin web sayfasına şöyle bir duyuru yazmışlığı da vardır (noktasına, virgülüne dokunmadan):

    "sinavı kontroldıktan sonra çok şaşırdım çünkü çok fazla öğrencilerim pek iyi yaptı. siz ne bilmemenizi bilmiyorum çünkü sinavda hepsi biliyorsunuz. çok başarlı oldunuz ve sizi tebrik ediyorum."

    ayrıca türkiye'ye ilk geldiğinde kendisini en çok şaşırtan şeyin, dolmuşlarda arkadan uzatılan paranın kimse tarafından çalınmadan şoföre kadar ulaşması olduğunu belirtmiştir.
  • türkiye'ye geldiğinde gördüğüne en çok şaşırdığı iki şeyden birini dolmuşlardaki çalınmadan para uzatılması olarak anlatırken diğerinin de ilk olarak türkiye'ye geldiğinde izmir'de geceyarısı dışarı çıkmak zorunda olması sonucu bir parktan geçerken parkta üzerine atlayacak hırsız it kopuk yerine bebeklerini gezdiren aileler, elele sevgililer görmesi olduğunu belirten termodinamik dersi hocası, bölümün en iyi hocalarından birisidir.
  • termodinamik dersinde tahtaya buzdolabı çizmiş üzerine de "büz dolaba" yazmış süper insan. saygılar
  • derste kaynama noktası basınç üzerine konuşurken düdüklü tencerenin telaffuzu konusunda zorluk çekebilen ama bunu bi şekilde telafi etmek konusunda başaralı olan insan.. sevilesi, tapılası insan.. tam bir iş disiplinine sahiptir.. derste enerji anlatırken tahta kalemlerini oraya buraya fırlatır.. öğrencilerin sınavlarında ve verdiği ödevlerde büyük çapta kopya çekmediğini iddaa eder.. zaten arkasından iş çevirmek içinizden gelmez.. ff verse bile ondan ders aldığınıza mutlu olursunuz.. iyi insan iyi hoca
  • derek hocamızın teksaslı olduğunu öğrendiğimde kendisine o başkan da teksaslı şeklinde bir şey ifade etmem üzerine bana bush deme!cevabını güzel türkçemizle yapıştırmıştır. kendisi aslında siyaset konuşmaktan pek hoşlanmaz ama bush soyadını sevmez, seveni de hiç sevmez. yanılmıyorsam kendisi bir türk ile evli ve karısı bolu da çalışıyor.
  • student friendly hocadır kendisi. ne zaman yanına gitseniz sizinle ilgilenir, artistlik yapmaz.
  • ee öğrencilerinin travmatik ! olabileceklerinin farkında olan , dersini sevdiren , insan canlısı, müthiş bir odtü makina hocasıdır kendileri . ilgiyle takip ediyoruz.
hesabın var mı? giriş yap