• top gear türkiye'nin yayın haklarını almış. merakla bekliyoruz..
  • kanka olunmak istenen ünlüler listesine adı yazılması gereken şahıs.
  • skoda müzesini ziyaret ettiği vlog'u harika olmuş,bol bol güldürdü beni. muhabbeti,esprileri çok sağlam adamdır. kendisiyle tanışıp beraber geyik yapmayı çok isterdim. hakkaten kanka olunacak insandır kendisi.
  • top gear dergisinin türkiye'deki yeni sahibi.

    adam medya isimli firmanın sahibi mi bilmiyorum ama artık top gear türkiye kendisinin sorumluluğunda. yabancı içerikler zaten merkezden gelecek ama yerli içeriklerde eski top gear yıllarına göre daha iyi işler çıkarmasını umuyorum. yeni yazar olacak kişilere deneme yazıları yazdırsın yazı dillerine anlatım biçimlerine falan dikkat kesilsin isterim. buna dikkat edeceğine inanıyorum. yapacağı işten ümitliyim. olmalıyız en azından, top gear gibi bir markayı ibiş etmesin türkiye'de.
  • video'lara renk katmış olabilir o ayrı. ama yıllardır bu sektörde olduğu için, otopark.com'a kolay araç bulabilmek için "kimseyi kırmayalım, herkesle iyi geçinelim" ekolünü getiren kendisi sanıyorum. bu da otopark'ın kendine has havasına zarar veriyor. her testin sonu "bu aracı alır mıyım, alırım"la bitiyor.
  • kendisini sadece otomotive sektorune hapsetmemeli. araba tanitim videolarini izleyebildigim kadariyla inanilmaz eglenceli ve komik kisilik. hafiften stand up olaylarina girmesinde fayda var. butun gun bu adami izlesem sikilmam.
  • otopark ekibinden ayrılmış diye duyum aldım hakkında hayırlısı olsun. otopark and'ın doyumsuz egosuyla biter yakında.
  • gerçekten kendisinin gelmesiyle birlikte hayli yükselişe geçen otopark.com, ayrılmasıyla neredeyse çökmüş vaziyette. haftalar önce test edilen focus rs golf r videosu daha geçenlerde yayınlandı. lansmanlar zaten hak getire.

    otomotiv konusunda işini iyi yapan, severek takip ettiğim birisidir. kendisine buradan selamlar.

    ayrıyetten olur da buraları okur ederse, hangi tütünü içtiğini paylaşırsa sevinirim.
  • ümit erdim ile birlikte - ki umit erdim piyasada az sayidaki zeki, yetenekli ve komik oyunculardan bence... hatta bu fikrimi 2010'da da belirtmisim sozlukte- (ayrica eskiden ev arkadaşi olduklarini soylediler) otomobil incelemesi yaptiği vlog'lar ayrica eglenceli olan, kaliteli insan. diger entry'lerde de belirtildigi gibi kanka samimiyetinde adam.
    kanal aboneligini pek sevmem youtube'da; fakat ekibiyle beraber surekli daha iyiye giden videolar hazirlamakta kendisi... ben de otomobil tutkunu olarak begendiysem begenip; yorum yaptiysam yorum yapmayi unutmayip bu uzaktan kankamiza tesekkur etmek istedim buradan.

    https://youtu.be/_--f0wtnlkg
  • kendisine ilk başta gıcık olsam da, şu an eski ekürileri sinan ve and'dan daha samimi ve daha dolu incelemeler yaptığına inandığım youtuber.

    diğer ikisinin ne yaptığı belli değil, uzun zamandır doğru dürüst inceleme de yok. (tesla hariç, o baya iyiydi.)
hesabın var mı? giriş yap