• gezi'de dolar 1.70'den 1.90'a çıktı diye anamızdan girdiniz, bacımızdan çıktınız. şimdi 3.25, nerden başlayalım küfretmeye? o zamanlar kimse doların yükselmesi ekonomi için çok iyidir, çok de güzeldir geyiği yapmıyordu. ne oldu ha? ne oldu?

    ekonominin içine ettiniz mutlu musunuz akpliler?
  • - ben, uzun uzun küfür ediyorum. tavsiye ederim, meditasyon etikisi yaratıyor.
  • (bkz: kriz yok)
  • işlerine gelmeyen her şeyi görmezden geldikleri gibi bunu da görmezden geleceklerdir.
  • ortak yaşamak için ortak düşünmekte fayda var efenim. nasıl ki ecevit - erbakan hükümetini kıbrıs müdahalesi için ambargo uygulandıysa. çiller hükümetine bosna savaşında türkiye'nin tutumu ve doğu politikası sebebiyle kriz ile zorlamaları. süleyman demirel'in abd karşıtı tutumları yüzünden darbe ile imtihanı ne ise akp hükümetinin son yıllardaki doğu politikası , feto ihaneti ve terörün üstüne gitmesi sebebi ile zor durumda bırakmak için kriz ile tehdit edilmesi.
    bunları analiz ederken yapılan dış mihraklı operasyonların hükümetlere değil de devleti tehtit etmek olduğunu anlarsak durum anlaşılır.
  • benim de içten içe cevabını duymak için can attığım soru.

    bir ecevit lafı geçsin hemen yazar kasa muhabbetleri havada uçuşurdu eskiden. yok ekonomi bi gecede böyle eridi de dolar nasıl yükselmişti de falan filan. şimdi bakıyorum o troll hesaplarından bir tanesinden ses çıkmıyor dolar hakkında. bir tanesi de ekonomisi bu kadar hassas olan devlet saray yaptırmamalıydı demiyor. ya da kendilerine daha düşük asgari maaşı uygun görmek için çırpınıyorlar.

    bir tane açıklama gelmiş dış mihrak falan bir şeyler yazıyor ama trol mü değil mi anlayamıyorum amk. trolse ciddiye aldığım için üzüleceğim gerçekse böyle bir açıklama için parmaklarını yoran yazara üzüleceğim. allah sonumuzu hayretsin.
  • trollere ekonomi ile ilgili başlıklara dokunmayın emri gelmiş olabilir.
  • güzel soru.

    sıkıntı şu ki akplilerde bitmez bahaneler. fetto nun işidir , o değilse 15 temmuz daki kurtuluş savaşı nın sonucudur , o da değilse yahudi lobisi nin işidir , olmadı laik fransa nın ve gavur amerigalıların işidir hiiç olmadı "gezi" nin bugünlere yansımasıdır.

    ama asla ve katta akp nin suçu değildir.
hesabın var mı? giriş yap