• bu yüzyılda "bunuda mı görecektik" dedirten vahim bi o kadar da düşündürücü durum
  • (bkz: #6258962)
  • "bu siteye erisim, sakincali iceriginden dolayi, milli egitim bakanligi tarafindan engellenmistir"
    bu erörü veriyor. aferin size.
  • bu site sakıncalı içeriğinden dolayı milli eğitim bakanlığı tarafından engellenmiştir. evet okullardaki bilgisayarlardan sözlüğe girilmek istendiğinde bu uyarıyla karşılşıyor insan. bugün denedik, sakıncalı içeriğe sahip sitelerin hepsi engellenmiş mi diye. neticede şiddet ve pronografi içerikli sitelerin bir kısmının yasaklanmamaış olduğunu gördük. üstelik hemen her devlet dairesinde yasaklı olan çöpçatan siteleri de engelli değil. her deneyişte bu uyarıyla karşılaşmak insanın sinirini bozuyor.
  • hiçbir internet sitesinin beceremediği bir şekilde meb'in okullarına binlerce kitap bağışlayan bu nifak tohumunun, bu bölücülerin genç dimağları daha da zehirlemesine mani olmaktır.
  • okulların cevresinde konuslanmis genc zihinleri zehirleyen uyusturucu satıcılarını,üstünde bicak silah ne varsa gezen ve bu cocukları tehdit edenleri engelleyemeyen bir kurumun süper! yeni koruma sistemi. artik ic rahatlıgıyla ögrenciler icin ortam daha güvenli diyebilecegimiz hadise.
  • aydınlanmanın bilgilenme vasıtası ile değil de ampül vasıtası ile olacağını düşünen zihniyetin gaflet ve dalalet içindeki eylemi.

    edit: ampul abi bana kızmış , pas vermiyor çok üzülmüş. ona değildir sözüm. *
  • yaşla maşla zerre alakası olmayan "yassahtır hemşerim" olgusu. mesele tamamen sözlüğün alternatif muhtevasından ibarettir bence. yoksa herkes gidip de, birinci dünya savaşı başlığının altına "almanya kaybedince, biz de kaybetmiş sayıldık" ya da " türk ordularının 5-6 cephede birden düşmanla çarpıştığı harp" gibi cümleler girmiş olsaydı, yani biz, entrylerimizle milli eğitim sisteminin, ne derece gözükara neferleri olduğumuzu ispat edebilseydik, böyle bir engellemeye gerek kalmazdı. engellemeyi bırak, belki okullarda ders diye okutulurdu sözlük. bilgisizliği, cehaleti pekiştirmek adına..

    bir türlü ampirist olamadık gitti mına koyim!..
  • - devletlüm bi takım anarşik şahıslar ekşi sözlük adlı site-i webde toplanmış sabilerin akıllarını çeliyor!
    - tiz erişimi vurula!
  • son derece doğru bir harekettir. eğer milli eğitim bakanlığı okullarında çocuklar internetten ekşi sözlüğe giriyor diye ekşi sözlük kapatılmak istenseydi, veya okulun internet erişimi komple kapatılmak istenseydi, işte o zaman yasakçı zihniyet olurdu.
hesabın var mı? giriş yap