8 entry daha
  • hayatımda izlediğim en iyi film.
    eğlenceli ve inanılmaz da komik, hem de süper müzikleri olan, sulu zırtlak görünürken inanılmaz bir derinliğe sahip, çok tatlı bir film. sadece dans müziği sevenlerin değil, hayatla dalga geçmeyi seven ama bunu yaparken derin bağlarına ve gerçek değerlerine onları bularak sımsıkı tutunmayı erdem bilen herkesin izlemesi elzem bir film.
    gerçek bir oyunculuk gösterisi olmasına rağmen (paul kaye inanılmaz bir herif) sadece bundan geçinmeyen bu film ince mizahla örülmüş süper bir senaryo ile süper bir soundtracke sahip.
    bundan çok daha önce, almanya'da yaşamış bir arkadaşla aramda geçmiş olan, tüylerimi diken diken etmiş çok tatlı bir sohbeti de bana anımsatmış olan bu film, o yüzden de nazarımda çok özel bir yere sahip.
    almanya'da techno klüplere gelen sağır clubberlarla ilgili bir sohbetti bu. arkadaşın anlattığına göre kulakları duymayan müzikseverler vardı ve subwooferların yanında titreşimi hissederek eğleniyorlardı klüpte. sağır ya da dilsiz değilim ama beni çok etkilemişti bu duyduğum, dünyada ne kadar harika insanlar olduğunu düşünmüş, hayranlık duymuştum.
    işte bu film o film.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap