8 entry daha
  • zekasına mı, san'at'ına mı, dehasına mı yoksa insan olu$una mı hayret edeceğimi bilemediğim, kendisinden öğrenilecek çok $ey olduğuna inandığım, çok farklı bir ressam.. karı$ık teknik ressamı.. evet.. bu yüzden bayılıyorum ona..
    tüm resimlerine sahip olma takıntısından kurtulamıyorum ve her satılan resmi arkasından, onu bi daha göremeyeceğim için kendisinden bile daha çok üzülüyorum sanırım.. neyse ki benim için en anlamlı çalı$malarından birisi, $u an bile kar$ımda ustelik benim doğumum uzerine anneme hediye edilmi$.. daha ne isterim ki?
    ba$ta; 'kelimeler, $eyler ve harfler' 2000 *
    alegori 1984, figür 1985, bir ba$ka yer bir ba$ka kadın 1984-1985*, enteriyör 1987
    ve hatta aslında 1987 yılındaki 'zaman resimleri' adlı sergisinin tüm resimleri * lezizdir. dolayısıyla bugüne kadar cem yılmaz tarafından 140bin dolar kar$ılığı toplanabilmi$ 22 tablo da bunun en buyuk kanıtıdır.. ismet doğan ise bu mevzu hakkında, 'cem belki de karikaturistliğinden kaynaklanıyor olsa gerek, resimlerimi okumasını çok iyi biliyor' diye bir yorumda bulunmu$.. ben onu bilmem de, cem'e saygı duydum burada, bir araba eksik, 22 resim fazlasına sahip olduğu için.. yalnız umuyorum ki değerlerinin, sadece ödenen bir bedelden ibaret olmadığının da farkındadır. ki öyledir..
    hmm bi de $u var; 'bdnzmnmkn' * ismet doğan'ın 2003 sergisi.. (bkz: çağrı$ım) (bkz: cmylmz)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap