46 entry daha
  • jardel’in bu paylaşımının emre’nin fb transferiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum, öyle olsa okan’a da yapardı.
    .
    jardel o dönem epey sükseyle gelmişti. helikopterle gelmesi , karısının haberleri vs. oynadığı maç başına gol ortalaması neredeyse 1 olmasına rağmen takım içinde emre’nin başını çektiği bir grup tarafından hiç kabul edilmedi, sevilmedi. giden hakan abileri için mi kalan arif abileri için mi bilmiyorum ama 2-0 dan çevirip kazandığımız r.madrid maçı devre arasında üzerine yürüyüp dövmeye çalıştıkları haberleri çıkmıştı. tabi yendiğimiz için bu pek gündem olmadı.
    .
    eminim takımın başında terim olsa bunları yapamazlardı ama hem luce’nin hem jardel’in kişiliği sebebiyle at koşturdular, sene sonunda da koşa koşa inter’e gittiler.
    .
    tüm bunlara karşı jardel’e sahip çıkan ve takımı toplayan ise 2. teknik direktörümüz gibi olan hagi idi. hagi’nin ise emre’nin futbolculuğuna katkısı malum. ilk gençliğinden itibaren emre’yle adeta kendi çocuğu gibi ilgilendi, her anlamda destek oldu. tabi emre kendini yetiştiren kulübüne göstermediği vefayı hagi’ye de göstermedi.
    .
    direk florya’dan bildiriyormuş gibi oldum ama :) benim yaşananlarla ilgili kanaatim bunlar. bugün 10 da yapacağı canlı yayını merakla bekliyorum.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap