3775 entry daha
  • vaktiyle edindiklerinden o kadar dili yanmıştır ki artık cesaret edemiyordur. dertsiz başını ağrıtmak, her şeye en başından başlamak, boşa giden emeklerinin karşılığını alamamaktan yorulmuştur.

    tanışma, flört, canım/cicim, sevgili olduk, doğum günü, yok tanışma, flört yıldönümleri, kavgalar, sıkılmalar, kapanış. doğru kişiyi bulamayınca alın size sevgili ile ilgili muhteşem bir başlangıcı olup hızla çakılan iliski grafiği.

    şimdi ne kadar hayatında birini istese bile, geçmişte yaşanmış olanların aci hatiralari goz onune geldiginde, o heves kursağında kalır insanin. ya yine aynısı olursa kaygısıyla, sakınan göze cop batar sözünün paralelinde, koca bir vazgeçiş sonucu cikar ortaya.

    birlikte uzun bir yolculuğa, sonu ve adı belli olmayan bir durakta inecekmiş gibi çıkmak istiyor ama o cefakar, vefakar, merhametli ve sevgi dolu kimseyi bulamayacağına inandığı için çıkarmıyor o yolculuğa. keşke gelse o muhteşem insan, gelse de inandırsa diye de iç geçirmiyor değil tabii.

    gözlerinin önünden dünyadaki her olumsuzluğu silip atacak, değerleri ve zekasıyla; ahlakı ve sevgisiyle ruh eşini besleyecek o güzel insanı bulduğuna inanmadan harekete geçmeyecek insandır o insan. zor değildir aslında ona yakınlaşmak, sadece insanın taşıması gereken değerleri ona hissettirin.
1340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap