5 entry daha
  • deyim yerindeyse "peynir etmek gibi" satan arabadır. nerede, nasıl bu kanıya vardığımı bugün vuku bulan şu olayla size aktarmak isterim:
    bugün özgörkey bmw bayisine gittiğimde deneme sürüşü yapmak bir kenara dursun, ellerinde bmw 5 serisi araç bulunmadığını söylediler. bmw 520d'ye talip olmak için ise 1 000 euro ön ödeme yapılması ve listeye kayıt olunması gerekiyormuş. 13 ocak 2008 tarihi itibariyle sözü edilen liste kayıt olan kişiler araçlarını 2008 yılının nisan ayı içerisinde teslim alabiliyorlarmış. ve tabii ki o zaman ödeme gerçekleşiyor. dolayısıyla listeye kayıt olduktan sonra bol bol dua etmeniz gerekiyor. zira euro, rakkas karakterli bir değerli kağıttır. uzun sözün kısası; üç ay (rakamla "3") sıra olan bu araba 76 000 euro (13 ocak 2008 itibariyle premium modeli baz alınmıştır.) anahtar teslim fiyata sahiptir, yani biz ("türkiye" değildir buradaki "biz", hele "öteki türkiye" hiç değildir.) bu denli zenginiz.
    sonuç olarak; güzeldir, hoştur (evet, şu an piyasada bulunan ortanın üstü otomobilller arasında hem ekonomik olarak hem de nitelik olarak en mantıklısıdır.) ama abartmamak gerekir. "cari açık neden kapanmıyor?" şeklindeki soruların kaynağı iyi belirlemek; zorlamak değil, bilinçlendirmek gereklidir.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap