20 entry daha
  • işinize yakın ev tutup bisiklet ile işe gidip gelin. hatta mümkünse cambridge gibi kompakt ve bisiklet düşünülerek tasarlanmış bir şehirde yaşayın.

    en kaliteli market waitrose’dur, ürünleri gerçekten kalitelidir. sonra sainsburys gelir. biri macro center diğeri migros gibi. daha ucuz marketler de var tabii carrefour gibi büyük mağazaları olan asda, bim a101 tarzı lidl falan. bir de coop var, biraz pahalı ama güzel kendine has ürünleri var.

    kozmetik ürünler marketlerde çok çeşitli değil. boots mağazalarında her türlüsü bulunuyor, kozmetik ürünler için orayı tercih etmeniz daha iyi.

    primark ürünleri çok kalitesiz, ingilizler ucuz diye alıyor ama iyi giyinmeyi seviyorsanız önermem. markaların kendi mağazalarından veya john lewis, selfridges gibi yerlerden güzel kıyafetler alabilirsiniz. özellikle londra oxford caddesi’ndeki selfridges ayrı bir dünya gibidir, arayıp bulamayacağınız ürün yok gibi bir şey, elektronik bölümü dahi çok zengindir.

    trenler genel olarak pahalı. o nedenle londra dışında otururum, trenle gider gelirim diye düşünüyorsanız tren masraflarınızı kontrol edin. londra’da oturmakla aynı fiyata gelebilir, boşu boşuna vaktiniz yolda geçer. londra’da çalışıyorsanız ve bekarsanız bence şehir dışında oturmanın anlamı yok ama evli ve çocukluysanız şehir dışında bahçeli ev cazip olabilir.

    cambridge’e giderseniz saat 17’den sonra teks grill’den dürüm yiyin, türkler yapıyor muhteşem. döner yemeyin ama döneri iyi değil. londra’da whitechapel’daki efes restaurant güzel.

    wetherspoons ingiliz işçi sınıfının favori mekanıdır. alkol sudan ucuzdur orada. ama arada ilginç atraksiyonlar, sizinle muhabbet etmek isteyen değişik tipler, kavgalar falan olabilir.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap