1 entry daha
  • amerika diye bildigimiz, ama cogunlukla onu tanidigimiz holivud filmlerinde gormeye alisik oldugumuz buyuk kozmopolit sehir, buyuk kozmopolit sehirin suburb'u kozmopolit yerleskelerdeki hayat'in disinda kalan (ve kimi zaman onu da iceren) ezici cogunlugun hayatinin gectigi iki sosyal merkezden (digeri kilise) birisi. (of arkadan aglaya aglaya odulunu kazanan birisinin sesini duyuyorum.)

    amerikada yasiyorsan strip mall bagimliligini, hayatini, cirkinligini bilmiyor olamazsin. ama iste starbaks altinda 10 bin entry, nikedi, sikti soktu herseyi yaziyor, butun bunlarin satildigi, amerikalinin hayatina indigi pos olan strip mall denen gercegin ikinci entrysini ben yaziyorum. adaletin bu mu dunya?

    neye benziyor bu biliyon mu? istanbul hakkinda yaziyon ve vapur yazmiyon. cankaya yaziyorsun, cumhurbaskanindan bahsedilmiyor. at yaragi yaziyon kelebek yok. inan bana bunun gibi. 9 senedir ici disi amerikan hayatini yazmak olan ben dahil binlerce yazar strip mall yazmayi nasil unutmusuz? marion cottilard peri, odulu hak ediyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap