38 entry daha
  • gayet normal bir şekilde, filmin konusundan filan habersiz izlemeye başlayınca adamı dumurdan dumura koşturan bir filmmiş. filmin her kısmı kesinlikle mükemmel ama hazmetmesi zor oluyor. arkadaşlarla bile rahat konuşulamayan bütün detaylar rahatlığın dibine vurulmuş şekilde konuşulup, tartışılıyor. gerçekten de bu rahatlık adamı dağıtıyor.

    --- spoiler ---

    en sonunda "üçümüz sevişmeliyiz" kısmında tamamen koptuk. cidden böyle bir şey söylemedi herhalde dedik. sonra kesin bu aklından geçen bir hayal herhalde dedik. yalan çıktı. baktım olmuyor, kız orada efsanevi bir şekilde bunu da aşkından dolayı normal karşılayıp, içini dökmeye başladıktan sonra oğlan ağlayınca, "ooh" dedik, "seni test ediyordum" filan diyecek. yok abi o da olmadı. zaten diğer elemanı öpmesinin şokunu atlatamamıştık ki, üçlünün de şaka olmadığı, hayal filan olmadığını yedikten sonra, kendimize gelemedik. o kadar sevip beraber de olamadılar, duygusal kız yavrusu gibi üzüldük, b.k oldu her şey, ağzımıza sıçıp bıraktı film kısacası.

    --- spoiler ---

    buna rağmen film nasıldı diye sorsalar övmeden durmaz insan, kesinlikle on üzerinden sekiz verir, açıklığa, özgürlüğe hayran kaldığını söyler.. ve işin en garip kısmı da bu olur galiba..
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap