8 entry daha
  • federico insua'yı, federico insua yapan kuluptur. adamın turk basınında uc gunde bir galatasaray'a imza attıgı donemlerde bu kulup insua-silvera ikilisi ile cok canlar yakmaktaydı arjantinde. hatta bir ara daniel montenegro da eslik etti bunlara.. o donem insua istanbul'un avrupa yakasına, andres silvera ise istanbul'un anadolu yakasına cokca yazıldı cizildi.. sonuc ortada..

    insua simdilerde club america'da yeniden dogmaya calısıyor. silvera ise ayrı hikaye, o formuyla hala avrupaya gelemediyse bu pazarlama stratejisidir, zira hala gollere devam ediyor istikrarlı bir sekilde ama san lorenzo formasıyla, bir italyan veya ispanyol takımı formasıyla degil..

    independiente ise benim gozumde daniel montenegro'dur son bir kac sezonda. bir adam bir kulube boyle mi yakısır arkadas... fransa'ya gitti, rusya'ya gitti, ispanya'ya gitti, olmadı ulkesinde river plate'e gitti, her yeri gezdi ama 2 senedir tekrar independiente'ye geldi ve orada herkeslerin sevgilisi olarak oynamaya devam ediyor..

    bazı kulupler oluyor, boyle cok takip etmesem de, hatta guncel olarak durumuyla ilgim arada bir gorulen puan durumunda yerini gozetmek olsa da gecmiste kısa bir sureye yayılmıs o performanslar veya o formayı giymis bir kac adam yuzunden o kulube sempatim oluyor, yıllar yılı da nerde gorsem o eskiler aklıma geliyor.. independiente her zaman arjantin'de en sevdigimdir 2002-2003 yıllarındaki o iki sezonluk harika takımdan oturu.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap